Politika

Direktno.rs

20. 11. 2022. 15:55 10

Nebojša Bakarec: VUČIĆ LAŽE?!

Nebojša Bakarec je ušao u istoriju SNS kao prvi funkcioner stranke koji je rekao da Aleksandar Vučić laže! Pokušavajući, po običaju nespešno, da se predstavi kao izuzetno pametan i obrazovan, Bakarec je u "Informeru" odgovorio na autorski tekst Dragana Đilasa u kome je Đilas za Nova.rs izneo svoj stav da ne treba rušiti Stari savski most. Bakarecovo pisanije u dva dela ostaće zapamćeno po nizu uvreda izrečenih na Đilasov račun, kao i po nizu gluposti koje je izneo.

Nije to neuobičajno, niti je nešto novo za ovog nekadašnjeg velikog Koštuničinog DSS-ovca, kome nije smetalo da bude deo stranke koja je više od deceniju bila u koaliciji sa DS-om. Nije mu smetalo da na osnovu toga bude funkcioner opštine Stari grad, da o trošku građana ide u Argentinu da uči tango, niti da bude deo rukovodstva Poslovnog prostora. Bez obzira na sve to, današnji Bakarec se danas ponaša kao čovek koji sa "tim Bakarecom" nema nikakve veze.Ipak, i pored svih očiglednih mana kojima Nebojša Bakarec obiluje, ipak će u istoriji srpske politike Bakarec ostati zapisan ne po tome već po činjenici da je prvi naprednjak koji je javno rekao da Vučić ne drži data obećanja, odnosno da laže. Naime, Đilas se, pozivajući na Vučićevo više puta javno dato obećanje građanima da ćemo imati beogradske izbore na proleće 2023. godine, založio da se na dan izbora održi i referendum na kome bi se Beograđani izjasnili da li su za ili protiv rušenja mosta. Na njegove reči Nebojša Bakarec je odgovorio: "Šta je babi milo, to joj se i snilo. Da li će biti izbora u Beogradu, samo godinu dana pošto je SNS do nogu potukao opoziiciju, videćemo!"

Videćemo? Da li to znači da Bakarec sumnja u održavanje izbora, odnosno da sumnja u istinitost reči Aleksandra Vučića koji je više puta rekao da će se beogradski izbori biti održati na proleće 2023. godine? Apsolutno znači. Ne postoji drugi način da se tumači Bakarecova izjava osim kao sumnja u istinitost Vučićevog obećanja, odnosno kao tvrdnja da je Aleksandar Vučić slagao Beograđane kada je javno rekao da će se izbori u Beogradu održati naredne godine!Do sada su sumnju u istinitost Vučićevog obećanja iznosile opozicione stranke. Mnogi su govorili da Vučić konstantno laže, pa je slagao i za nove beogradske izbore. Ali, ovo je prvi put da je to uradio i neko iz SNS-a. Logično se postavlja pitanje da li će zbog ovakve uvrede predsednika stranke, Bakarec trpeti posledice u SNS-u? Kako Direktno.rs saznaje od izvora bliskog vrhu SNS-a, posledica ipak neće biti, jer je stav većine da je potpuno nebitno šta Bakarec priča i da njegova reč nema nikakvu težinu kod građana, pa se samim tim ne treba baviti onim što ovaj "tango plejer" priča.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati