Politika

Direktno.rs

10. 11. 2022. 19:49 18

"Funkcioneri SNS su na vezi sa Zvicerom!"

SNS optužuje opoziciju da šuruje sa Zvicerom, a visoki funkcioneri SNS i medijski konsiljere preko skaj aplikacije na vezi sa Zvicerom - izjavio je na sednici Skupštine narodni poslanik i član Demokratske stranke Srđan Milivojević.

Milivojevićevo obraćanje prenosimo u celosti:

Povodom amandmana na budžet. Predlažem da se Aleksandru Vučiću ograniči budžetski novac za putovanja u iznosu od 38 miliona dinara i da se taj novac podeli skupštinskom administrativnom osoblju, pre svega onima koji imaju platu od 36.000 dinara što je po proračunu naprednih ekonomskih magova prosečna plata od 650 evra. Posebno povišicu treba dati ovim devojkama koje vode stenografske beleške i koje su prinuđene da slušaju misaone napredne bravure i ovim čestitim policajcima koji su prinuđeni da po ceo dan sede u sali. Ovim devojka dati i beneficiran radni staž. Mi poslanici možemo izaći iz sale kad god poželimo, ali one su prinuđene da slušaju najbestidnije seksističke komentare i prostakluke koji dolaze od najviših predstavnika SNS kojim ste prevazišli Jutku iz Brusa.
Policajci bi na ulici ovakve prostake i nasilnike pohapsili, u Skupštini moraju da ih obezbeđuju. Pa je red da ljudima platimo za ovo... Dok ih ne budu čuvali na klupi Specijalnog suda...

Aleksandar Vučić može putovati metroom, nije neka gužva čujem, može čuvar robnih rezervi u zimskom periodu da mu pokloni karte, može da putuje kanalom Beograd-Stalać-Solun koji je Toma Nikolić napravio još 2013, može letećim automobilom, onim koji je dobio iz Kine, a zauzvrat je izvezao pileće noge. Ja sam siguran da ćete vi glasati za ovaj amandman, jer nemoguće je da vi naprednjaci ne verujete svom šefu da je uvezao leteće automobile. Verujete mu kao što mu verujete da ne poznaje Veljka Belivuka. Samo još u to da uverite i evropske bezbednosne službe, koje se spremaju da dostave nove presretnute poruke sa aplikacije skaj u kojima, ima li iznenađenih, sa Radojem Zvicerom ne komuniciram ni ja, ni opozicija već istaknuti funkcioneri SNS i jedan medijski mag i medijski konsiljere. Evo sad kolektivnog nervnog sloma među naprednjacima.
Vi prisluškujete vašeg predsednika, vi sa Belivukom trenirate pucanje na strelištu kasarne u Pančevu, vi o glavi radite svom predsedniku stranke, a ne opozicija. Vi ste ljuti na njega zato što vas napušta i pravi novu stranku, i kada dođe ovde u skupštinu, njega je sramota da izađe iz ove sale prolazeći pored vas, pa prolazi ovde pored nas gunđajući kroz zube da vas prezire i da mu se gadite. Ali mi to svakako ne doživljavamo kao pokušaj da nam se politički nudi, već da o vama sudi.

Nećeno vam dati da u unutarstranačkoj borbi ugrozite Vučića kako bi ziv i zdrav odgovarao za svoja nedela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati