Politika

Direktno.rs

26. 10. 2022. 11:16 13

Tepić: Brnabić opet pobegla sa političkog bojišta! Čega se plaši?

"Desilo ono što se dogodilo i sinoć, a to je da je Ana Brnabić uz pomoć Vladimira Orlića pobegla od suočavanja sa argumentima. Sinoć je Vladimir Orlić na najprimitivniji način odlučio da me spreči da repliciram na pola sata iznošenja laži i obmana Ane Brnabić tako što je isključio mikrofon, prekinuo celu sednicu, koju je nastavio jutros i takođe me onemogućio da iskoristim pravo na repliku, ali i da njemu ukažem da krši poslovnik", rekla je Marinika Tepić na konferenciji za novinare u Narodnoj skupštini.

Šefica poslaničke grupe Ujedinjeni (SSP, PSG, Sloga, Pokret za preokret) pitala je vlast čega se plaši...

- Čega su se uplašili? Toliko snage, toliko moći, toliko vlasti, toliko ih narod voli, svi ih obožavaju, a Ana Brnabić i SNS ne mogu da izdrže dva minuta kritike. Hajde što već dve godine beži od duela sa mnom, sad ni u Skupštini ne sme da se suoči sa argumentima - rekla je Tepić i dodala:

- Mi smo je juče suočili sa činjenicama, sa crnom statistikom za vreme njena prethodna dva mandata, a nažalost sad i ovim trećim kojim se hvali i govori kako će ovo biti vlada kontinuiteta. A mi smo preneraženi tom vladom kontinuiteta, jer su demontirali državu, razvlastili ministarstva, kontinuirano nas drže u protivustavnom stanju i znamo da će biti još gore.

- E, to nije mogla da čuje Ana Brnabić, to nije mogao da podnese Orlić, zato su nam ponovo isključili mikrofon. Bila sam vrlo pažljiva, a znate čime sam se bavila prethodne tri godine. Trudila sam se da ne ulazim u afere koje sam otkrivala, evo imate Tužilaštvo, pa neka se bavi time pošto kažete da institucije funkcionišu - rekla je Tepić i dodala:

- Nisam govorila o aferama, koje su se na kraju sve ispostavile kao tačne, pa su i ušle u izveštaj Evropske komisije. Izabrala sam ovoga puta da Anu Brnabić suočim sa crnom statistikom, lošim životm, državom koja je na kolenima zahvaljujuči nestručnoj, bahatoj i koruptivnoj vlasti. Nisam ulazila ni u lična pitanja koja su vrlo važna za javnost, nisam se bavila Asekom, nepotizmom i njenim bratom koji je bio u firmi dok je iznošeno desetine miliona iz javnih preduzeća i ministarstava. Nisam se bavila renoviranjem Jovankine vile u kojoj sada ona živi, nisam se bavila privatnom klinikom njene partnerke.

Naglasila je Tepić da je očekivala da se Brnabić kao "odgovorna mandatarka" suoči sa činjenicama, ali...

- Sve sam ostavila sa strane, očekujući odgovornu mandatarku da se suoči sa činjenicama. A dobili smo laži i uvrede, kao i to da je pobegla sa političkog bojišta. A znate li zašto je to tako? Zato što za nju nije glasao ama baš niko, sve vreme se krije iza leđa Vučića. Nju SNS nije smeo da isturi da bude prva na izbornoj listi, već su je sakrili. Neće građani Anu Brnabić, ne vole građani Anu Brnabić, nikada nije smela da se izmeri na izborima za razliku od svih nas - navela je Tepić i zaključila:

- Onda dođe u Skupštinu, izvređa vas i obmane, Orlić vam isključi mikrofon, pa onda misle da su mnogo jaki i da će tako voditi ovu državu. Već sam rekla, promenom Zakona o ministarstvima se ne menja ništa u ovoj zemlji, menja se samo promenom vlasti, a mi iz SSP ćemo nastaviti svom snagom da na tome radimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati