Politika

Direktno.rs

07. 10. 2022. 08:25 74

SSP: Vuk Drašković je 5. oktobra bio na suprotnoj strani

Vuk Drašković je 5. oktobra bio na suprotnoj strani, na strani Slobodana Miloševića i zato ne čudi njegova jučerašnja ocena da je pobeda demokratske opozicije na izborima 2000. godine i odbrana izborne volje građana "organizovana od strane KGB-a, Udbe, JSO, Zemunskog klana i mafijaša" - piše u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dalje se navodi:

Drašković je 5. oktobar dočekao na čuvenoj vlasti u Beogradu zajedno sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS), a samostalnim izlaskom na izbore i kandidovanjem sopstvenog predsedničkog kandidata - koji je zapravo bio protivkandidat kandidatu Demokratske opozicije Srbije (DOS) - svesno ili nesvesno učestvovao u pokušaju političkog spašavanja Slobodana Miloševića.

Srećom, nije uspeo.

Drašković se odavno politički sunovratio, a njegove današnje ocene o 5. oktobru su njegov moralni sunovrat i uvreda za sve građane koji su se čitavu deceniju ‘90-ih godina borili za demokratsku, slobodnu i proevropsku Srbiju - piše na kraju saopštenja Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 74

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati