Politika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

06. 10. 2022. 23:06 31

Dabić Đilasu: Narod su jednom prevarili, drugi put neće - to im obećavamo

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Đorđe Dabić u saopštenju za javnost odgovorio je na otvoreno pismo Dragana Đilasa.

Njegovo saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

"Čitajući Đilasovo otvoreno pismo nakon obilaska SAD-a, prosečan birač lako bi mogao pomisliti kako se na domaćoj sceni rađa neka nova politička misao - sve dok ne bi pročitao ko je potpisnik tih redova. 

Trio fantastiko (Đilas, Borko, Marinika) pohvalio se na društvenim mrežama serijom sastanaka sa raznim zamenicima pomoćnika od nekih drugih pomoćnika državnih sekretara uz neskriveno oduševljenje što se uopšte nalaze u stranoj državi za koju veruju da bi ih mogla opet dovesti na vlast. 

Baš kao onomad pre 22 godine, mimo želje naroda uz finansiranje spolja njih i njihove žute kamarile koja je zajahala na narodnu grbaču posle 5. oktobra.

Đilas veli kako mu je najzad sve kristalno jasno, mora Srbija da napusti politiku čuvanja vlastitog kursa i svrsta se uz jednu stranu u ovom svetskom sukobu.

Čudno je to, kako mu pre izbora ne pade na pamet da bude takav vizionar. Neko bi rekao da je to prevara birača, ali šta je to za Đilasa, još jedna recka na zidu, ko to još broji.

Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem vodila je i vodiće srpsku politiku, onu koja je najbolja za građane Srbije.

Teško je, nije lako odolevati ovakvim vetrovima koji duvaju sa svih strana ali država je mnogo ozbiljna stvar da bi smo imali takav luksuz da se odričemo bilo kog istorijskog saveznika ni na jednoj strani. 

Nastavljamo da služimo interesima svog naroda, a tapšanje po ramenu i raportiranje strancima ostavljamo njima koji su na to navikli.

Narod su jednom prevarili, drugi put neće - to im obećavamo", naveo je Đorđe Dabić u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati