Politika

Direktno.rs

26. 09. 2022. 15:01 0

Formirano "Novo lice Srbije"

Narodni poslanik Miloš Parandilović formirao je pokret "Novo lice Srbije". Pokret će činiti najbolji ljudi koje je POKS imao, ali i grupe građana i pojedinaca koji će se priključiti u narednim danima.

- Verujemo da će brzo doći dan kada će Princ Filip biti krunisan, to dugujemo precima ali i potomcima, jer je kruna našeg identiteta i simbol postojanja Srbije kao države - izjavio je predsednik novoformiranog pokreta Miloš Parandilović.

- Osnovno pitanje koje treba da postavimo sebi jeste, da li mi želimo da napravimo državu koja će nas nadživeti i na koju će naši potomci biti ponosni ili ćemo nastaviti ovim titoističkim putem koji menja vladare ali lomi kičmu srpskom narodu - dodaje Parandilović.

- Želimo jaku domaću ekonomiju koja će favorizovati mala i srednja preduzeća a ne strane kompanije koje od Srbije prave koloniju i jeftinu radnu snagu. Srbija ne sme izgubiti trku sa svojom omladinom, jer odavde decenijama beže najbolji od sistema koji favorizuje najgore poslušnike koji će biti vazali svakog režima.

- I najposle, ničega u Srbiji ne bi bilo da nije bilo srpskog seljaka, i ako njega slomimo nametima kako to radi odnarođena vlast, mi ćemo ostati bez kičme i budućnosti. U narednim danima predstavićemo detaljno svoj program i ljude. Borićemo se do kraja, bez obzira na cenu. Toliko dugujemo sebi i ovoj naciji - zaključio je Parandilović

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati