Politika

Direktno.rs

04. 08. 2022. 18:57 47

IMA - NEMA DIPLOMU Selfi Staša: Tek ćete me upoznati... (FOTO)

Srpska napredna stranka ima novu udarnu pesnicu. Luka Kebara, Janko Langura, Srba ledenica su prošlost, u novom sazivu će naprednjake predstavljati Staša Stojanović, koja je već dobila nadimak "Selfi Staša". Razlog više nego jasan - jer je odmah po ulasku u Parlament poželela da sve ovekoveči na Instagramu, na krajnje neprikladan način.

Staša je u centru pažnje poslednjih dana, izazvala je burne reakcije, na koje je odgovarala na Tviteru, nazivajući one koji je kritikuju "ludacima". Sada se još jednom oglasila, ovoga puta poželevši da odgovori onima koji joj spočitavaju da ono što piše na poslaničkoj listi i ono što je objavljivala na "storiju" jednostavno nije u saglasju.

Tako je na Instagramu napisala kako privodi kraju master studije, dok je na zvaničnoj listi Srpske napredne stranke pored njenog imena ispisano "master inženjer investicionog menadžmenta".

- Na poslaničkoj listi pišu trenutna zanimanja, ja sam još na masteru investicionog menadžmenta, te sam stavila kako jeste. Neko je stavio penzioner, sportista, novinar... Molim ljude da ne prave teorije zavere i ne izmišljaju. Mogla sam staviti i "državni službenik" da sam htela - napisala je Staša Stojanović.

Ali, nije se na tome zaustavila, već je poželela da sa tviteraškim auditorijumom podeli i svoju biografiju, uz koju je napisala:

- Oprostićete mi što sam potekla iz obične radničke porodice u kojoj sam naučila da sve što želim treba sama na napravim. Moj obraz je pred Bogom čist i to je jedino bitno. Smetam vam ne zbog jezika, nego zbog karaktera. Tek ćete me upoznati... Pozdrav - navela je ona.

A kada je reč o njenoj biografiji, u njoj je Staša navela koje je škole završila, da je 2018. godine diplomirala, nakon čega se zaposlila u Elektroprivredi Srbije kao "saradnik za finansije i računovodstvo", a da trenutno privodi kraj master Investicionog menadžmenta na Fakultetu tehničkih nauka.

I onda kreću crtice iz njene političke karijere. Kako navod, u politici je od 2011. kao simpatizer Srpske napredne stranke. Između ostalog navodi da je 2019. završila Akademiju mladih lidera SNS, te da iste godine na predlog Miloša Vučevića postaje članica novosadskog odbora Srpske napredne stranke.

Godinu dana kasnije bila je na listi kandidata za narodne poslanike, 2021. je na predlog Vučića postala član Glavnog odbora SNS, dok je ove godine, posle parlamentarnih izbora, postala i narodna poslanica.

Kako navodi, članica je Odbora za kulturu i informisanje i zamenica člana Odbora za dijasporu i Srbe u regionu.

- Slobodno vreme koristi tako što obilazi manastire koji joj pružaju neophodan mir. Pravoslavne je veroispovesti i izuzetno je ponosna na to, kao i na svoje čistokrvne srpske korene - piše na kraju biografije Staše Stojanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 47

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati