Politika

Direktno.rs

09. 06. 2022. 09:28 42

SNS OBRAČUN Vulin: Zorana, nije dobro...

Aleksandar Vulin, ministar Unutrašnjih poslova, pridružio se kampanji: "Napadni Zoranu Mihajlović", nakon što je ona izjavila, između ostalog, da je dobro što ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov neće doputovati u Beograd.

- Nikad nije dobro da nam stranci određuju ko su nam gosti i ko su nam prijatelji. Ministar spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov je u decenijama iza nas, na teškim mestima dokazao da je prijatelj Srbije, a kako su to dokazali oni koji su onemogućili njegovu posetu, bombardovanjem Srbije, priznanjem takozvanog Kosova, nesprovođenjem Briselskog sporazuma, zahtevima da napustimo Republiku Srpsku, ignorisanjem srpskih žrtava, učešćem u pokušajima da se sruši predsednik svih Srba Aleksandar Vučić? - u dahu će Vulin.

A zatim je nastavio:

- Ako budemo birali prijatelje po dnevnopolitičkim prilikama i ako dopustimo da nam stranci određuju kako i sa kim ćemo sarađivati, postavlja se pitanje šta je sledeće? Ukidanje izbora i imenovanje skupštine i vlade i napuštanje vojne neutralnosti? Srbija nije ni ruska, ni američka, ni evropska, Srbija je država svih njenih građana i samo njih i zato nikada neće biti dobro da nam prijatelj ne dođe, a da sila koja nam preti bude veća od vrednosti slobode koju branimo - izjavio je Vulin.

Aktuelni ministar MUP je samo jedan u nizu članova SNS koji poslednjih dana napada Zoranu Mihajlović, zbog njenih proevropskih stavova. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 42

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati