Politika

Direktno.rs

23. 02. 2022. 18:46 64

OPET BI DA RATUJE Vučić kupio avione da "prevozi ranjenike"

Predsednik je malo skoknuo do Španije, pa je sa putovanja podelio vest i obradovao građane sa dva transportna aviona za "prevoženje ranjenika i vojnika". Kakve mi to ranjenike za prevoženje imamo, verovatno ni njemu samom nije jasno. Možda bi neko od savetnika Alekandra Vučića mogao da mu kaže da Srbija nije u ratu.

- Naša politika je vojna neutralnost. Sutra ću u Španiji prisustvovati potpisivanju ugovora gde mi kupujemo dva Casa aviona. To su transportni avioni, izvanredni španski avioni, dakle, gde možemo da prevozimo i ranjenike i veliki broj vojnika - rekao je Vučić za Tanjug, kako se može čuti od 11. minuta snimka.

Radikalska politika predsednika Vučića zaslužna je što smo sa gotovo svima bili u ratu i može se reći da se u konflikte prilično razume, te njegova nova kupovina transportnih aviona da bismo, kako kaže "prevozili ranjenike", zabrinjava.

Cenu aviona ovaj put nije naveo, ali kako prenose režimski tabloidi, cena transportnih aviona C-295 Casa kompanije "Erbas" se poslednjih godina obično kretala oko 30-45 miliona dolara.

Inače, kupovinu ovih aviona najavio je krajem prošle godine ministar odbrane Nebojša Stefanović, ali je ipak šef otišao u Španiju da pokupi zasluge, i to baš u jeku predizborne kampanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 64

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati