Politika

[ Izvor: Nova ]

26. 09. 2021. 21:16 15

Đilas: Vučić diktira tekstove protiv mene

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je u intervjuu za novine "Nova" da predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično stoji iza medijskih napada na njega, te da se urednički centar prorežimskih medija nalazi na Andrićevom vencu.

Predsednik SSP je govorio zbog čega smatra da je međustranački dijalog propao, šta zamera evroparlamentarcima, da li razmišlja o tome da napusti Srbiju, kao i da li je opoziciji potrebna zajednička lista na predstojećim izborima.

- Nemam sumnju da Aleksandar Vučić stoji iza napada na mene. Sve to ide iz iste kuhinje. Pa, vi vidite da sva ta propagandna glasila imaju istog urednika. Kad se jedna stvar pojavi, svi je prenesu. Jasno je da to sve ide iz jednog centra, a taj centar se nalazi na Andrićevom vencu. Priče o ukradenih 600 milona i sve ostalo ide iz iste kuhinje i to je potpuno jasno. Ja sam davno njima predlagao da imaju jednog urednika, da smanje troškove i da imaju samo više različitih izdanja. Sad su prešli i na televizije, pa pored ovih sa nacionalnom frekvencijom, otvara se i milion nekih drugih sa parama svih nas, odnosno Telekoma koji to finansira - rekao je Đilas dodajući da postoji "milion dokaza" u prilog tezi da Vučić lično stoji iza kampanje koja se vodi protiv njega.

- Pogledajte i šta je on sve lično izgovorio o Borku, Mariniki, Dušanu Nikeziću, meni. Znamo svi gde se ide po mišljenje. Mogu da zamislim kako sa Andrićevog venca diktiraju tekstove i teme o kojima će da pišu njihovi mediji. Imate isti urednički kod, bilo da je reč o napadu na Zapad ili tvrdnjama da će početi rat koji se navodno sprečava. Jasno je da iz jednog centra sve ide, pa se samo raspodeli šta će ko koji dan preneti - rekao je Đilas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati