Politika

Direktno.rs

14. 09. 2021. 21:30 2

"Politički mrtva Merkel se vratila na mesto zločina"

"Jedna od najupečljativijih odlika Srba, kojoj smo kao narod zapečatili svoje mesto u svetskoj istoriji, jeste hrabro držanje pred okupatorom i beskompromisna borba do pobede. Međutim, Aleksandar Vučić tokom decenije svoje neograničene vlasti, pomera granice poniznosti pred strancima. Tako je juče i odlazećoj kancelarki Angeli Merkel, priredio bolji doček nego neki naši susedi nemačkim okupacionim trupama 1941. godine", navodi se u saopštenju Nemanje Šarovića i Aleksandra Vuksanovića ispred pokreta Ljubav, Vera, Nada.

U saopštenju, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Politički mrtva u Nemačkoj, Angela Merkel se kraju karijere vratila na mesto svog zločina, u Srbiju kojoj je tokom šesnaest godina svoje vladavine na svaki mogući način otimala deo državne teritorije, iz koje je otimala lekare i inženjere a zauzvrat ponudila trajno naseljavanje migranata iz Afrike i sa bliskog istoka.

Alekovu "Muti" su na granici je dočekali migovi 29 donirani vojsci Srbije od Ruske federacije i Belorusije. Za razliku od nekih prethodnih poseta obeleženih zastavicama na autoputu i beogradskim mostovima, džinovska nemačka zastava "krasila" je zgradu Geneksa, a u narodu omražena crno-crveno-žuta trobojka osvanula je i po drugim većim gradovima.

Možda je, ipak, bilo prigodnije da se onom ogromnom nemačkom zastavom ogrne NATO bombama razrušena zgrada Generalštaba Vojske Srbije, a da se bojama nemačke zastave umesto fontane na Slaviji obasja neka od brojnih spaljenih i srušenih svetinja SPC na Kosovu i Metohiji.

Ne znamo da li je Ivica Dačić bio jedan od gostiju na svečanoj večeri, priređenoj u Angelinu čast, ali, sigurni smo da je, ukoliko se takva prilika ukazala, makar mimo protokola, na uvce kancelarki otpevao neki vanvremenski hit poput 'Lili Marlen'", navodi se u obraćanju javnosti Nemanje Šarovića i Aleksandra Vuksanovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati