Politika

Direktno.rs

11. 09. 2021. 13:00 4

"Režim pretnjama Krivokapiću nije odustao od politike mržnje"

Repetiranjem pištolja od strane pripadnika policije na sina Zdravka Krivokapića, Vučićev režim je još jednom demonstrirao da je politika zarđale kašike njegova jedina politika za kojom uvek rado poseže kada je u krizi. Još je strašnije što se politika nasilja i zastrašivanja ne primenjuje samo na one koji razobličavaju karakter Vučićevog mafijaškog režima u Srbiji, već je ona postala i model ponašanja u odnosima sa državama u okruženju - kaže Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke.

- Aleksandar Vučić je prethodne godine svog samovlašća iskoristio da od Beograda napravi sigurnu kuću za sve mafijaške klanove iz Crne Gore. Nažalost, sa istom posvećenošću kojom je pružao utočište kriminalnim klanovima, Vučić se trudio da iz Beograda protera sve koji ga ne vide kao faktor mira i stabilnosti na Balkanu i koji jasno vide da je za samo devet godina Beograd postao balkanska Bogota.

Svaka država bi se ponosila činjenicom da se u njenoj prestonici školuju ili rade članovi porodica predsednika vlada i država u regionu, a ovu činjenicu bi isticala kao primer svoje otvorenosti i pokazatelj visokih standarda koje je dostigla. Ponovnim zastrašivanjem članova porodice predsednika vlade Crne Gore, Zdravka Krivokapića, režim Aleksandra Vučića pokazuje da još uvek nije odstupio od politike mržnje, zastrašivanja i huškanja. Do juče je tu politiku promovisao kod Karlobaga, a danas bi njome da maše sa Cetinja.

Predsedniku vlade Crne Gore, ali i svim građanima iz regiona poručujemo da će Srbija uskoro ponovo biiti slobodna zemlja u koju su dobrodošli svi koji bi u njoj da se školuju, rade i profesionalno ostvaruju, gradeći sa nama mostove prijateljstva i regionalne saradnje.

Gospodine Krivokapiću, vidimo se uskoro u slobodnom Beogradu - zaključuje Milivojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati