Politika

Direktno.rs

29. 08. 2021. 12:44 25

Bakarec optužio i pokojnog novinara da "napada" Vučića!

Neustrašivi branitelj predsednika i dežurni SNS poltron Nebojša Bakarec svakim svojim obraćanjem javnosti ne prestaje da zadivljuje u nastojanju da što brže, jače i bolje poljubi skute voljenom predsedniku Aleksandru Vučiću. U najnovijem dodvoravanju vođi Bakarec targetira ljude koji su ili umrli ili se ne nalaze na pozicijama za koje ih optužuje.

- U čemu se sastoji "krivica" predsednika Vučića, njegove supruge Tamare, njegove dece, Vukana, Milice i Danila, njegovih roditelja i njegovog brata? Zbog čega su Vučić i njegova porodica krivi đilasovskim medijima i strankama? Krivi su zbog toga što postoje! Nema druge krivice - napisao je Bakarec na Tviteru, objavivši slike "napadača" i logotipe medija i stranaka s kojima ih on povezuje.

Zbog nepresušne potrebe da bude primećen i relevantan, Bakarec konstatno napada medije i opoziciju, a u svojim napadima najmanje barata činjenicama. Stoga bi trebalo neko da javi Nebojši Bakarecu da je novinar nedeljnika "Vreme" Dragoslav Žarković, koga dotični optužuje da napada predsednika Vučića i njegovu porodicu, preminuo u februaru prošle godine. Izgleda da to Bakarecu nije bitno, jer je jedino važno da se "odbrani" predsednika, čak i od upokojenih ljudi.


Bakarec očigledno nije upućen da novinar Slobodan Georgijev nije u BIRN-u već godinu dana, iako ga Bakarec povezuje sa pomenutom medijskom redakcijom.

Takođe, nesporna je činjenica da je Dragan Đilas prodao Direct Media još 2014. godine, te se ne može povezivati sa dotičnom kompanijom. 


Osim toga, postavlja se pitanje zašto na fotografiji medija i stranaka koje je optužio da napadaju predsednika Srbije i njegovu porodicu nema "ljotićevca" Boška Obradovića, a ni Saše Radulovića? Ili oni više nisu opozicija? 

Toliko laži je u poslednje vrmee izneo narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec, da istinu ne bi umeo da prepozna sve i da mu stoji ispred nosa...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati