Politika

Direktno.rs

25. 08. 2021. 14:33 53

E, BRUKO! Toma Mona izjednačio Bjelogrlića i Belivuka (VIDEO)

Botovanje ministra građevine i saobraćaja Tomislava Momirovića podiglo se na viši nivo, pa je uspeo da izjednači fizički sukob Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića i napad Veljka Belivuka i kasnije ubijenog Aleksandra Stankovića na obezbeđenje FK Partizan i direktora Miloša Vazuru.

Toma Mona se uklopio u naprednjačku mantru kopiranja Aleksandra Vučića, pa je i sam iskoristio zapaljive izraze i fizički sukob Bjelogrlića i Antonijevića (zbog neraščišćenih računa), da se još jednom dodvori šefu.

- Jeziv je način na koji pojedini opravdavaju prebijanje Gage Antonijevića. Bjelogrlić jeste legenda, ali se način na koji je mučki prebio Gagu ne razlikuje od onoga kako je Velja Nevolja prebio čoveka ispred stadiona Partizana pre neku godinu. Uveren sam da se Bjelogrlić sada kaje - napisao je na Tviteru ministar Momirović.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić je na nacionalnoj frekvenciji, takođe, spinovao pesničenje i lični sukob je izjednačio sa razbijanjem glave šipkom Borka Stefanovića u Kruševcu. Kako onda da Mona ne "zablista" i uglednog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića uporedi sa Veljkom Belivukom osumnjičenim za najstrašnije zločine?

Taj isti Velja Nevolja je najpre bio "samo" huligan, koji je 28. aprila 2016. sa drugim "navijačima" Partizana -  Darkom Ristićem "Medom" i vođom "Janjičara" Aleksandrom Stankovićem, poznatom kao Sale Mutavi, isprebijao obezbeđenje i vozača, dok je direktor Vazura pušten da pobegne. 

U oktobru iste godine Sale Mutavi je ubijen, a Ristić i Belivuk su sklopili su sprorazum o priznanju krivice sa tužilaštvom i pristali da budu osuđeni na godinu, odnosno godinu i 10 meseci zatvora. Potom je Velja Nevolja preuzeo vođenje "Janjičara", kasnije "Principa", a u šta su se oni pretvorili pod kapom naprednjačke vlasti, poznato je i zastrašujuće.

Podsetimo, reditelj i glumac Bjelogrlić je nasrnuo na reditelja Predraga Antonijevića, u niškom hotelu "Ambasador", nakon što ga je on "provocirao cele noći", kako je rekao u policiji. Antonijević tvrdi da ga je Bjelogrlić napao jer mu smeta što je snimljena "Dara iz Jasenovca", kao i to što ga je pre pet godina prijavio za korupcionaške radnje u Filmskom centru Srbije.

Bjelogrlić je priznao krivično delo nasilničkog ponašanja, pokajao se, pušten je da se brani sa slobode i odgovaraće u skladu sa zakonom.

Zar Toma Mona ne vidi razliku?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 53

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati