Politika

Direktno.rs

22. 08. 2021. 18:32 30

Vulin: Svi političari iz regiona, OSIM VUČIĆA, su za rat

Ministar policije Aleksandar Vulin izgleda još uvek nije izašao iz uloge ministra vojnog, te je tako komentarišući spoljnopolitičku situaciju izjavio da se "jedino Vučić na Balkanu zalaže za mir".

- Aleksandar Vučić je jedini državnik na Balkanu koji se iskreno zalaže za mir i koji u tom svom zalaganju veoma retko ima iskrene sagovornike s druge strane - rekao je Vulin gostujući na televiziji Prva.

Nerazumljive su izjave ministra policije, jer koliko su građani upućeni, Srbija nije ni u kakvom ratu da bi se predsednik Vučić poput spasitelja zalagao za mir.

Moglo bi se reći da Vulin živi u nekom vojnom stanju i pripravnosti, jer je sve ostale državnike Balkana indirektno optužio da se zalažu za rat. Sa kim to tačno ratujemo ne bi verovatno ni sam Vulin umeo da odredi.

No, tu Vulinovim biserima i mešanju uloga nije bio kraj, jer je izjavio i da ako se Vučić ne kandiduje, on će se kandidovati za predsednika.

- Nas dvojica smo saborci. Ako Srpska napredna stranka neće da se bori, onda će Pokret socijalista. Imaju boljeg od mene, to je Aleksandar Vučić, ali nemaju drugog boljeg od mene, prema tome, ili će on da se kandiduje, ili ću ja - rekao je Vulin samouvereno.

Mrtva trka koji od dva Aleksandra je bolji, a dok se to ne pokaže, Vulinu je možda bolje da se usresredi na poziciju koju mu je dao Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati