Politika

Direktno.rs

19. 08. 2021. 05:59 29

Amerikanci pobrkali Vučića i Lukašenka!

Šta o Aleksandru Vučiću zaista svet misli pokazalo se u 24 časa kada je još jedna njegova besmislena izjava namenjena domaćoj javnosti stigla do Amerike.

Naime, AP je preneo njegovu izjavu u kojoj je pozvao Tviter da mu ugase profil kao Trampu. Vučić je to uradio posle odluke ove kompanije da tviter naloge više desetina medija u 20 zemalja, među kojima i Srbija, obeleži rečenicom da rade za vlade tih država.

Vučićevu izjavu su američki mediji dočekali sa nevericom i očigledno su malo pogledali po Google ko je čovek koji je tako nešto rekao jer su to preneli u svojim tekstovima.

Jedan od američkih medija tražeći sliku velikog, svetski poznatog i priznatog predsednika Srbije napravio je grešku.

- Prema agenciji AP, Vučić, ultranacionalista, kontroliše masovne medije u zemlji više od 10 godina. Zauzvrat, često se objavljuju napadi na opozicione ličnosti, nezavisne medije koji izveštavaju o navodnim Vučićevim vezama sa organizovanim kriminalom i vladama Zapadne Evrope. Vučić je čestitao svim medijima koji su dobili takvu oznaku na svom nalogu na Tviteru, rekavši da "šire ideje slobodoljublja" - piše ovaj medij.

Očigledno su novinari New York Daily Newsa tražeći Vučićeve sliku naišli na njegovu fotografiju sa Aleksandrom Lukašenkom koja je nastala prilikom njegove posete Srbiji. Ne znajući ko je ko na slici stavili su u vest Lukašenkovu fotografiju smatrajući da on više liči na predsednika Srbije koji je dao takvu ludačku izjavu od samog Vučića.

Ne znajući kakvu grešku prave novinari NY Daily Newsa su u stvari rekli istinu:

Nema razlike između dva Aleksandra! Isti su - dva diktatora koja uništavaju svoje zemlje.

Jedina razlika je u tome što beloruski predsednik ima brkove, a srpski ih nema. Možda je vreme da ih pusti pa da i ta jedina razlika nestane...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati