Politika

Direktno.rs

29. 07. 2021. 16:24 44

Naprednjaci i fotomontažama ugrožavaju bezbednost Marinike Tepić

"Članovi Srpske napredne stranke i njeni "analitičari" dobili su nalog od Aleksandra Vučića da svakodnevno ugrožavaju bezbednost i život potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić", istakao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas reagujući na fotomontažu Marinike Tepić i Veljka Belivuka, koju je objavio Nebojša Bakarec, a koju po društvenim mrežama šire članovi SNS-a.

U izjavi Dragana Đilasa, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Svoje krvave tragove o povezanosti sa mafijom i Belivuk klanom pokušavaju da prikače opoziciji svakodnevnim lažima i fotomontažama. Tako je danas visoki funkcioner i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec objavio monstruoznu fotomontažu na kojoj su Marinika Tepić i uhapšeni Veljko Belivuk prikazani u prijateljskoj atmosferi, a Marinika označena kao Belivukova "seka". To što Nebojša Bakarec pokazuje ozbiljne znake mentalne poremećenosti, ne lišava ga odgovornosti, jer je ovakvu laž plasirao svesno i sa jasnom namerom.

Odmah potom je istu fotomontažu objavio i "medijski ekspert" Nebojša Krstić, koji već dugo učestvuje u propagandi stalnog insinuiranja kako je Tepićeva "ikona" mafije.
Sada je jasno da su naprednjaci spremni na sve moguće zloupotrebe da bi sačuvali vlast u čijem je osvajanju i čuvanju aktivno učestvovao i klan Veljka Belivuka. Svakoga dana dok SSP ohrabruje ljude po Srbiji i uvećava podršku građana, izloženi smo napadima organizovanih od strane Srpske napredne stranke. To nisu nezadovoljni građani, već angažovani provokatori koje SNS upošljava da nas vređaju i napadaju. U nedostatku Belivuk klana, dok ne dogovore ko će ubuduće obavljati poslove za koje su bili zaduženi Belivuk i ekipa, SNS se opredelio za pokret Levijatan.
Još jednom pozivam sve zaposlene u nadležnim institucijama u Srbiji da počnu da rade svoj posao, da zaustave progon opozicije i sankcionišu strašne pretnje koje dolaze od članova SNS. Ukoliko to ne urade, neće sutra biti na udaru samo Zakona o lustraciji, već i zakona kojima se sankcioniše krivična odgovornost onih koji nisu postupali u skladu sa svojom dužnošću", zaključio je Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 44

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati