Politika

Direktno.rs

26. 07. 2021. 11:11 13

"Srbiju ne ugrožava ni škaljarski, ni kavački nego AVački klan"

Sutra ulazimo u desetu godinu samovlašća Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Čestitam svim građanima Srbije koji su preživeli devet godina vlasti stranke Aleksandra Vučića. Nažalost nismo svi bili te sreće. Građani Srbije, da li pamtite Olivera Ivanovića, Staniku Gligorijević, Omera Mehića, Andreu Bojanić, Vladimira Cvijana, do danas nepoznat broj žrtava poplava u Obrenovcu i nekoliko hiljada žrtava šopinga u Milanu i najsmešnijeg virusa u istoriji, upitao je član Glavnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević na konferenciji za novinare ispred sedišta SNS.

 

Njegovo obraćanje prenosimo u celosti:

Da li pamtite Slobodana Tanaskovića čuvara iz Savamale koji je preminuo nakon što su ga kidnapovale osobe sa fantomkama koje su rušile u Savamali. Rasparala se dobrano ta fantomka i sada se jasno vidi da je ispod te fantomke lice jednog političaŕa koji je postao Don svih mafijaskih organizacija.

Danas smo došli do sedišta Srpske napredne stranke čiji je istaknuti član Veljko Belivuk sa čijim šokantnim svedočenjem nedelima se upoznajemo u direktnom televizijskom programu edukativnog karaktera kako reče Olivera Zekić, kako bi građane Srbije podsetili da su članovi ove stranke i Dragoljub Simonović, predsednik opstinskog odbora ove stranke za Grocku, osuđen zbog podstrekivanja na paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, osuđeni seksualni napasnik i prestupnik iz Brusa Milutin Jeličić, dvojica osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića. Došli smo da pitamo kojoj poznatoj voditeljki pripada stan na Zvezdari i u kakvom je ona odnosu sa Aleksandrom Vučićem.


Došli smo da se podsetimo šta je obećavala ova stranka pre deset godina, a u šta se danas pretvorilo ovo političko krilo organizovanog kriminala u Srbiji. Pitam rukovodstvo napredne mafijaške organizacije koliko je još Velja Nevolja na istaknutim stranačkim funkcijama. Aleksandar Vučić se očigledno predozirao vlašću u proteklih godina kao njegovi ministri organskim paradajzom sa Jovanjice.

Tako zavisni od vlasti oni čine sve ne bi li je zadržali. Čak su lansirali i slogan da predaja nije opcija. Posle svedoćenja Veljka Belivuka, jasno je da naprednjaci misle na predaju vlasti. Srbiju ne ugrozava ni škaljarski klan, ni kavački, ni klan Veljka Belivuka, več je ugrožava AVački klan.

Zato pozivam Aleksandra Vučića da podnese ostavku na sve državne funkcije i da razmisli da predaja postane njegova opcija, da se preda pravosudnim organima Republike Srbije i razjasni sve veze sa organizovanim kriminalnim grupama koje je stvorio. Ovo je neophodno kako bismo izbegli mučne i neprijatne scene hapšenja predsednika Republike. Srbija će pobediti mafiju, ma koliko ta mafija bila moćna, ma koliko imala novca opljačkanog od građana i bez obzira na sve Belivuke i ajkule u svojim redovima.
Samo udruženi, samo solidarni i samo hrabri možemo pobediti napredno mafijasko zlo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati