Politika

Direktno.rs

15. 06. 2021. 21:45 2

Vučić 2017: Nemam predizborne spotove, ne vodim kampanju (VIDEO)

"Kao što vidite mi ni dinara nismo potrošili na kampanju, nemamo skupove, ne učestvujemo dok se izbori ne raspišu. Nemamo spotove. Koji god portal od svih vaših portala da otvorite, iskakaće vam neki drugi kandidati", rekao je Aleksandar Vučić u martu 2017. godine, samo mesec dana pre nego što je izabran za predsednika.

Uprkos tome što je svakoga dana javnost zatrpana bizarnim događajima i izjavama političara koje vređaju ljudsku inteligenciju, verovalo se da, ipak, postoji granica preko koje se ne ide. Ali, nje zapravo nema.

Da je tako, pokazuje izjava Aleksandra Vučića, koju je dao 1. marta 2017. godine, a u kojoj je naveo da njegova Srpska napredna stranka nema spotove, odnosno da ne vodi kampanju.

I ta izjava ne bi bila nimalo čudna da nije samo nekoliko dana pre toga govorio o učešću u čuvenom spotu u avionu, koji je i te kako te 2017. godine zaintrigirao javnost, jer su, pored Vučića, u tom spotu angažovani glumci i statisti.

Vučić je tada rekao da je iznajmljivanje aviona koštalo između 200 i 400 evra, što je samo potvrda da je tadašnji premijer, a aktuelni predsednik Srbije grubo slagao kada je pričao o tome da "SNS nema spotove".

Vučićeva tvrdnja da on i njegova stranka ne organizuju predizborne skupove, samo dodatno komplikuje problem jer je zapravo reč o funkcionerskoj kampanji, budući da je 2017. posete u funkciji premijera koristio za obraćanje građanima. Na te događaje organizovano se dovode aktivisti SNS-a, a sve se naravno prenosi u informativnom programu bez jasnog obeležja da je reč o predizbornom programu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati