Politika

Direktno.rs

13. 06. 2021. 21:25 0

"Pobedićemo režim zbog kog deca napuštaju Priboj"

Na posećenoj tribini u Priboju, Marinika Tepić je predstavila Plan za dan posle Stranke slobode i pravde. Domaćin tribine Milan Kašerić je naglasio da grad nestaje, jer se u prva četiri meseca rodilo samo 33 beba, da su ljudi prinuđeni da rade za 40.000 dinara i subotom, a u nekada čuvenom FAP-u i za bednih 26.000, koji se od giganta sa više hiljada zaposlenih sveo na tek sedam stalno zaposlenih pod ovom vlašću, naglašeno je u saopštenju Stranke slobode i pravde.


Kašerić je naveo i primer geronto-domaćica koje se brinu za najstarije sugrađane, a imaju platu 20.000 dinara koje im se isplaćuju svakog drugog ili trećeg meseca, dok se iz budžeta troše stotine hiljada evra i da niko ne zna tačno na šta, dodaje se u saopštenju SSP.

- Sa predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom i svojim kolegama Borkom Stefanovićem i Dejanom Bulatovićem sam se obavezala da ćemo realizovati Plan za dan posle koji garantuje dobar život za svakog našeg čoveka i povratak pravde u Srbiju u roku od šest meseci ili da ćemo se svi zajedno povući iz politike - rekla je na tribini u Priboju Marinika Tepić, a onda je i dodala:


- Dobar život znači da će svako dete u osnovnoj školi imati besplatne udžbenike i jedan besplatan obrok. Za to nam je potrebno 170 miliona evra i to možemo da uradimo odmah ako odlučimo da uložimo novac u našu decu, a ne u nacionalne stadione od kojih samo jedan košta 250 miliona evra. Plan za dobar život garantuje i povećanje plata zadravstvenim i prosvetnim radnicima koji nas leče i kojima poveravamo naše živote - rekla je Tepić.


Kako je rekla Tepić, važan deo plana koji garantuje povratak pravde je lustracija "koja će svima koji su ljude šikanirali i kršili im osnovna prava zabraniti da se kandiduju i da budu birani na pozicije, kako nikada više ne bi bili u mogućnosti da donose štetne odluke u ime svih nas".

Više od dva sata Tepić je odgovarala na pitanja građana i obećala im je da će se boriti i pobediti režim zbog kog deca napuštaju Priboj i sve naše gradove.

- Nikada više neće deca odlaziti iz Srbije zato što moraju da se šapuću umesto da govore šta misle, nikada više deca neće odlaziti jer moraju da se osvrću jer ih prate lokalni batinaši i nikada više neće deca odlaziti iz Srbije jer im neko traži da se učlane u stranku kako bi dobili posao za koji su išli u školu. I ja neću stati dok to ne obezbedim - istakla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati