Politika

Direktno.rs

04. 06. 2021. 17:15 13

Zbog poraza u Sečnju SNS zatvorio prostorije (FOTO)

Srpska napredna stranka doživela je težak poraz na izborima za članove saveta mesnih zajednica u četiri mesta od ukupno deset u opštini Sečanj, među kojima su Boka i Sutjeska, gde su sva mesta zauzeli kandidati opozicije. Zbog poraza naprednjaci u Sečnju izgubili su svoje stranačke prostorije koje su sada zatvorene.


Očigledno da je veliko nazadovoljstvo naprednjaka zbog poraza njihovih kolega iz Sečnja, pa je kazna odmah pristigla, pa je kancelarija zatvorena, a simboli SNS prelepljeni. To pokazuje koliko se SNS boji poraza, pa čak i u malim mestima i mesnim zajednicama.

Podsetimo, pregledom izbornog materijala potvrđen je ubedljiv trijumf opozicije uz duplo više glasova od svakog kandidata sa liste SNS. Meštani ovih malih mesnih zajednica nisu popustili ni pred svim pritiscima SNS-ovaca i svoju slobodnu političku volju su izrazili izborom opozicionih kandidata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati