Politika

R. Ć.

21. 05. 2021. 09:46 23

Zamaskirali kuću ciradom, da ne kvari Vučićev spot (FOTO)

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je fotografiju iz Priboja, gde danas dolazi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na kojoj se vidi da je očito lokalna vlast maskirala fasadu jedne kuće. Naime, na ruiniranu fasadu trošne kuće, koja se nalazi 20 metara pored privatnog hotela čiji je vlasnik pozvao Vučića u Priboj, postavljena je cirada, da ne bi nemio prizor rušio sliku "zlatnog doba".

- I Potemkin plače za Vučićem! Sutra ide u Priboj da "otvori" već otvorenu fabriku koja mesecima radi i jedan privatni hotel. Navodno ga je vlasnik to jako molio. A nenavodno su onda zamaskirali ciradom drugu kuću na 20m od hotela, da ne pokvari Vučićev spot! I poligraf - napisala je sinoć Marinika Tepić na Tviteru, objavivši fotografije maskiranja.

Ovo nije prvi put da se režim služi maskiranjem fasada kako bi sakrili činjenicu da u Srbiji sve propada, pa i fasade na kućama. Tako su i u Vranju postavili platno na zid zgrade starog hotela pored pozorišta, koje je pričvršćeno kanapom kako se ne bi videlo stanje zgrade.

Kao što se u komediji "Diktator" Severna Koreja služi plastičnim voćem i povrćem ne bi li sakrila činjenica da je narod gladan, tako se Vučićevo devetogodišnje filmsko ostvarenje služi ciradama i tapetama ne bi li sakrilo stvarno tanje ekonomskog tigra Balkana. Jedina razlika je u nijansama žanra, "Diktator" je komedija, a film koji nam Srpska napredna stranka servira sve ove godine je tragikomedija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati