Politika

[ Izvor: Glas Šumadije ]

14. 05. 2021. 18:04 14

SNS Kragujevac: Nećemo štedeti Stefanovića, niti bilo koga drugog

Članovi kragujevačkog SNS su u postupku izjašnjavanja o svakom funkcioneru, a stav naših članova će po okončanom procesu biti prosleđen organima Srpske napredne stranke. Taj stav će biti naša procena i neće štedeti ni Nebojšu, ni Đukanovića, ni mene, niti bilo koga drugog ako se ogrešio o poverenje građana, stranke ili predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića - naveo je poverenik Gradskog odbora SNS i gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić.

Nakon što su niški i odbor Srpske napredne stranke u Čačku zatražili smenu ministra odbrane i isključenje iz stranke Nebojše Stefanovića,Dašić je objasnio kako će se odrediti kragujevački odbor.

- Ne odbori, već članovi Srpske napredne stranke su slobodni da se izjasne o svakom našem funkcioneru za koga smatraju da je nedostojan funkcije koju obavlja. Predsednik stranke želi da čuje glas svakog pojedinog člana i to je osnov odgovornog i demokratskog delovanja - kaže Dašić.

On objašnjava i da je „SNS daleko najmnogobrojnija politička organizacija u Srbiji, a proces ovakve unutrašnje komunikacije je u stvari proces kontinuiranog pročišćavanja i provetravanja od pojedinih kadrova koji ne baštine osnovne vrednosti na kojima je stranka formirana, već manipulativno, zloupotrebljavajući i SNS i predsednika Aleksandra Vučića u fokusu imaju lične i isključivo lične sebične interese".

- Ono što sasvim dobro znam je da Aleksandar ima ogromnu podršku i među građanima i među članovima svoje stranke. Veliko je zadovoljstvo i na ponos je svih nas što se ovakvi procesi sprovode jer ne dozvoljavamo da se SNS pretvori u mrežu interesnih grupa, što su na žalost sebi dozvolile mnoge stranke na srpskoj političkoj sceni. Neophodno je da se ceni marljiv rad, kreativnost i poštenje, a za lenjost, manipulacije i kriminal nemamo ni promil tolerancije. Ne pada nam napamet da se neko krije iza našeg rada - kaže Nikola Dašić za Glas Šumadije.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati