Politika

Direktno.rs

13. 05. 2021. 22:51 3

"Ovaj režim se održava jedino mržnjom i huškanjem"

Saopštenje kojim gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pokušava da se dodvori svom šefu Aleksandru Vučiću napadajući Dragana Đilasa i targetirajući i ostale članove SSP Novi Sad, samo je još jedan dokaz da se ovaj izopačeni režim održava jedino mržnjom i huškanjem građana jedne na druge, upravo on željan tuđe krvi, piše u saopštenju Stranke slobode i pravde Novi Sad.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Umesto da se bavi svojim poslom i bude servis svih građana drugog po veličini grada u Srbiji, skandalozno je da gradonačelnik Novog Sada svoje sugrađane koji ga plaćaju naziva političkim šljamom. Tim povodom, predsednica Gradskog odbora SSP Novi Sad, dr Danijela Grujić pita gradonačelnika Vučevića dokle misli da deli građane i blati neistomišljenike, ne znajući da sva sramotna prljavština ostaje na njegovim rukama?

Miloš Vučević bi umesto Dragana Đilasa trebalo prvenstveno da se bavi poboljšanjem kvaliteta života, problemom nebezbednosti u Novom Sadu, zagađenjem, zbog čega Novosađani i dalje plaćaju 20% skuplje grejanje od svih drugih u odnosu na tržišnu opravdanost, kao i divljom gradnjom i korupcijom u kojoj se davi Novi Sad, a zbog koje se povlašeni pri vlasti sve više bogate, dok je sve više “običnih” Novosađana na ivici siromaštva.

Članovi Stranke slobode i pravde u Novom Sadu osećaju se nebezbedno i ugroženo kao posledica direktnog huškanja gradonačelnika, koji umesto da brine za svakog od nas, da se takvim profesionalizmom bori čak i za pohvalu opozicije, on je jedan od glavnih generatora mržnje među ljudima.

Stoga upozoravamo Miloša Vučevića da ukoliko ovako nastavi, pitanje je dana kada će neko njegove verbalne pozive na linč sugrađana koji podržavaju SSP sprovesti u delo, za šta će isključiva odgovornost biti najneodgovornijeg u našem Novom Sadu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati