Politika

Direktno.rs

10. 05. 2021. 12:18 19

"Šapiću, valjaš se u naprednjačkom blatu, isti si k'o Vesić!"

Drustvene mreže od jutros su preplavljene reakcijama na gostovanje Aleksandra Šapića u "Utisku nedelje". Komentatori su zapanjeni, kako kažu, arogancijom i bahatošću Šapića, koji je kao retko ko na političkoj sceni iskazao neverovatan nivo konvertitstva i spremnosti da pogazi sve što je do sada propagirao.

- Ideja o ujedinjenju sa SNS-om proizašla je iz perioda Vučićeve i moje komunikacije, a što je bio prirodan sled okolnosti uzimajući u obzir naše politike. Posle formiranja vlade Vučić mi je predložio da dođe do ujedinjenja, jer imamo slične poglede na svet - izjavio je Šapić u emisiji Olje Bećković, dodavši da programska načela SPAS-a imaju malo razlike u odnosu na politiku vladajuće stranke.
Javnost je ostala zaprepašćena da Šapić uopšte ima slične poglede na svet sa osobom koja ga je godinama provlačila kroz medijsko blato i optuživala ga za razne koruptivne radnje. Da bi nadomestio manjak argumenata za svoj potez, Šapić je pokazao višak agresije u emisiji, što nije promaklo komentatorima.
- E, moj Šapiću, umesto da budeš poštovan i voljen, da te se ljudi sećaju kao najboljeg vaterpoliste sveta, svetskog i olimpijskog prvaka, ti se valjaš u naprednjačkom blatu i ostaćeš upamćen kao i Vesić!!! Meni je to tužno... - napisala je Olivera Stevanović.
- Gadi mi se Aleksandar Šapić, muka mi je od pomisli da sam ikada navijala (dok se bavio sportom) za njega i ponosila se njime, misleći “u zdravom telu zdrav duh” - O KAKVA ZABLUDA, POVRAĆA MI SE - poručuje Kristina Ostrolučanin.
- Moj najjači utisak vezano za Šapića večeras je u više navrata data izjava "znate šta bi vam se desilo da to na ulici kažete?" Takvo priznanje da mi živimo u državi bezakonja, kriminala, vladavine jačeg i bahatijeg, .. i udruživanje sa onima koji su to kreirali - smatra Vesna.
- Šapić i jos neki su svojim transferima obesmislili ideju da pobediš na izborima, sada to nije potrebno za najviše pozicije u državi - kaže nekadašnja funkcionerka DS, Tamara Tripić.
- Gledam ovaj Utisak i da vam kažem - dobro smo mi i prošli do 2012. obzirom kakvi su likovi bili u vrhu DS. A fale Trivanka, Mali, Čeda i brdo Vesića - napisala je Super Nana Sonja Despotović.
- Dobro je što je O. Bečković u emisiji "Utisak nedelje" izvela na čist teren A. Šapića. No, A. Šapić, objektivno, jedino treba gostovati u programima televizija kojima je jedinica mere Aca Lukas - smatra Mirsad D. Abazović.
- Utisak nedelje: Šapić znatno napredovao - duhovito je primetio novinar Aleksandar Milošević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati