Politika

Direktno.rs

08. 05. 2021. 16:40 15

"Zarobljena država! Svedok pozvan u Palminu policiju"

Sav gnoj zarobljene države staje u ovo: Posle davanja mog iskaza Palminoj policiji u Jagodini - i svedok pozvan isto u Palminu policiju! Koji je onda smisao izmeštanja istrage u kraljevačko tužilaštvo? Od kada to Kraljevo nema policiju? Hoće grubo? Ok - napisala je na Tviteru potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Jagodinska policija je, inače, u kratkom vremenskom roku reagovala na prijave Dragana Markovića Palme i pozvala svedoka, čiji identitet je nezakonito otkrio, da da izjavu u Jagodini, uprkos tome što je slučaj prethodno prebačen u tužilaštvo u Kraljevu.

Nakon ovog poteza postoji opravdana bojazan javnosti da će se na svedoke, s obzirom na to da se iskazi daju u jagodinskoj policiji, gde je Dragan Marković sve i svja, biti vršen pritisak.

- Ako je već država priznala da ne postoje uslovi za nezavisnu istragu u Jagodini, kome je palo na pamet da svedoka, koji je još 24. aprila prijavio policiji pretnje i uznemiravanja, sada zove u Palmin privatni grad Jagodinu, kršeći tako logiku i zloupotrebljavajući zakonsku proceduru - upozorili su juče iz Stranke slobode i pravde.

Iz ove stranke zahtevaju od svih institucija da "prestanu sa pokušajima da zaštite Palmu i da se stave u službu istine i pravde tako što će svedocima i žrtvama obezbediti poseban status, jer umesto lova na svedoke i žrtve, to je posao, policije, tužilastva i sudova".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati