Politika

M. Z.

04. 05. 2021. 09:20 4

"Nema trgovine slobodnim izborima"

"Dobro je što je Aleksandar Vučić svestan da nema šanse na izborima u Beogradu pa je to čak i javno rekao. Ali, ni njegova eventualna spremnost da preda vlast u glavnom gradu, ni medijska spinovanja, ni trikovi sa lažnom opozicijom ne mogu sprečiti da građani Srbije dobiju prave, slobodne izbore na svim nivoima", navodi Stranka slobode i pravde.

U saopštenju SSP, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Stranci slobode i pravde (SSP) nije cilj da dobije delić neke vlasti, niti bilo kakve sitne priveligije, nego da državu vratimo građanima i izgradimo pristojnu budućnost za sve.

Zato je naša poruka i režimu i evroposrednicima jasna. Nema i neće biti trgovine i pogađanja sa režimom oko prava građana da slobodno izaberu vlast na svim nivoima, uz istinito informisanje, bez pritisaka, ucenjivanja birača i izbornih zloupotreba.

Stranka slobode i pravde (SSP) učiniće sve da do promena dođe mirnim putem, na izborima, ali nema i neće biti bilo kakve trgovine i toga i Aleksandar Vučić i međunarodni posrednici moraju biti svesni", zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati