Politika

R. Ć.

21. 04. 2021. 16:09 27

"Najbolji predsednik, najbolje zemlje": LANGURA ČUVAR VUČIĆEVOG IMENA

Mlada nada Srpske napredne stranke narodni proslanik Janko Langura poznat je po tome da ima više zanimanja. Javnost je Languru upoznala najpre u Gornjem Milanovcu 2019. godine, kada se verbalno sukobio sa Boškom Odradovićem, a zatim je postao narodni poslanik. Pored poslaničkog posla, Langura se nedavno javio i u Utisku nedelje, i time postao novi Nebojša iz Beograda. Langura izgleda da ima posla preko glave, pa uz posao gledaoca "Utiska" i poslaničkog posla, Langura komentariše i Vučićeve intervjue.


Golman, čuvar opštine Gornji Milanovac, poslanik, profesionalni gledalac Utiska nedelje, komentator Vučičevih intervjua, čuvar reda i mira na protestima u avgustu prošle godine, mnogo toga je uspeo Janko Langura za nepunih 27 godina. U impresivnoj fudbalskoj karijeri promenio je sedam klubova, a u političkoj ostao veran samo jednom - naprednjačkom klubu Aleksandra Vučića. Sudeći po komentaru ostavljenom na Jutjub kanalu FACE TV sarajevskog novinara Senada Hadžifejzovića, čiji je gost bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ljubav prema predsedniku zasenjuje i fudbalsku i svaku drugu ljubav.

- Najbolji predsednik, najbolje države, Vučić - napisao je Langura u komentaru ispod Vučićevog intervju sa Hadžifejzovićem i pritom ostavio srca i zastave Srbije kao dodatnu potporu vernost i ljubavi prema predsedniku.

Istini za volju, moguće je da se neko potpisao kao Janko Langura na Jutjubu, odnosno ukrao narodnom poslaniku identitet, ali sumnjamo da se tako nešto dogodilo, jer sudeći po nivou izraženje ljubavi prema Vučiću, takav komentar može samo ostaviti jedan jedini - Janko Langura, čuvar fudbalske mreže, čuvar opštine, čuvar reda i mira i čuvar Vučićevog imena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati