Politika

Direktno.rs

07. 04. 2021. 21:00 30

LAŽ NA LAŽ Vučić tvrdi da je država dala 100 evra i 2019.

Naravno da je bio lapsus, mislio sam na 2019. godinu i to oni dobro znaju - pokušao je da se opravda i izvadi za laž koju je izrekao, Aleksandar Vučić, da prošle godine nije bilo izbora. Ovim je Vučić opet slagao javnost, jer vrlo dobro zna da 2019. godine nije bilo državne pomoći građanima u iznosu od 100 evra, šta je, takođe, sporno.

Aleksandar Vučić je 7. aprila, prilikom otvaranja petlje "Batajnica", opet pokušao da srpsku javnost obmane i napravi je ludom i glupom. Naime, on je okupljenim novinarima rekao da je na TV Pink u emisiji kod Srđana Predojevića napravio lapsus kada je rekao da prošle godine nije bilo izbora.

Međutim, da je naprednjački lider opet obmanuo javnost "vadivši" se na lapsus, svedoči sam razgovor domaćina emisije i gosta koji je tekao ovako:

- Osim zdravih suplemenata, najstariji će dobiti i novčanu pomoć. Kada je predsednik tako darežljiv, deo javnosti se zapitao, da li sledi još neko iznenađenje? Recimo, izbori možda već na jesen? Pa, jeste li Vi zaista u predizbornoj kampanji, pa sve ovo što nam govorite radite u tom cilju ili… - upitao je Predojević.

I... Evo kako predsednik ubeđuje građane u svoj imaginarni svet.

- Pa ljudi, to su govorili i prošle godine, kada smo davali one helikopter pare po 100 evra svakom stanovniku Srbije. Jesu rekli - biće izbori? Je l' tako bilo, Srđane? Pa, je l' tako bilo? Pa, jeste. Pa, jesu bili neki izbori? Pa to je svake godine priča ista, šta god da uradite, šta god da napravite, šta će drugo da kažu - odgovorio je Vučić.

I sad, ako i zanemarimo autoritativan ton kojim je Vučić gotovo ubedio Predojevića da prošle godine u junu nije bilo izbora, te je domaćinu ostalo samo da zaćuti, nije moguće da je Vučić mislio na 2019. godinu, jer te godine nije stanovništvu davana tzv. pomoć od 100 evra.

Ovim se srpski gospodar upleo kao pile u kučine u nove laži, kojim pokušava da prikrije stare. Ipak, srpska javnost nije toliko glupa i luda, bar većinski, da bi pala na fore Aleksandra Vučića.

Zato mu po ko zna koji put poručujemo "U laži su kratke noge", kao uvek kad napravi "lapsus". A vrlo im je sklon.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati