Politika

Milan Zarić

05. 04. 2021. 22:26 25

STO EVRA Vučić ne zna da su prošle godine bili izbori (VIDEO)

"Govorili su i prošle godine kada smo davali one helikopter pare od po 100 evra svakom stanovniku Srbije. Jesu li rekli biće izbori? Je l' tako bilo, Srđane? Pa, je l' tako bilo? Pa, jesu li bili neki izbori?", rekao je Aleksandar Vučić gostujući na televiziji Pink, te je tako zaboravio na činjenicu da su nedugo nakon prijavljivanja građana za 100 evra bili održani parlamentarni izbori.

Predsednik Srpske napredne stranke i u slobodno vreme prvi čovek Srbije je u konstantnoj kampanji već devet godina, odnosno od dana kada je SNS došla na vlast. U tom periodu su građani mogli da se naslušaju raznih obećanja, uglavnom onih neispunjenih.

I čini se da je količina tih obećanja uticala na Aleksandra Vučića da zaboravi neke činjenice, ali je posebno zanimljivo da je zaboravio stvari koje su se desile pre manje od godinu dana.

Naime, građani su se u maju prošle godine masovno prijavljivali za državnu pomoć od 100 evra, što je opozicija jasno protumačila kao kampanju za parlamentarne izbore. A građani su pomenutih 100 evra počeli da podižu od od 25. maja.

Sada je Vučić uzeo učešće u kampanji za podelu vitamina penzionerima, pa je voditelj televizije Pink Srđan Predojević pitao da li predsednik Srbije možda sprema neko iznenađenje i hoće li možda na jesen biti održani izbori.

I onda je usledio neočekivan odgovor...

- Govorili su i prošle godine kada smo davali one helikopter pare od po 100 evra svakom stanovniku Srbije. Jesu li rekli biće izbori? Je l' tako bilo, Srđane? Pa, je l' tako bilo? Pa, jesu li bili neki izbori - pitao je Vučić očigledno smetnuvši sa uma da su 21. juna bili održani parlamentarni izbori na kome opozicija nije učestvovala, budući da je te "izbore" bojkotovala.

E, sad, ova izjava Aleksandra Vučića može se protumačiti na dva načina. Ili je Vučić zaboravio šta je pričao pre manje od godinu dana ili poput opozicije smatra da 21. juna nije bilo izbora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati