Politika

Direktno.rs

14. 03. 2021. 19:21 32

Da se nikad ne zaboravi!

Sandra Božić, jedna od najbližih Vučićevih saradnica, proslavila se danas glupošću iznoseći tvrdnju da potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ima stan od, ni manje ni više, nego 10.000 kvadrata?! A kad smo kod stanova - dok su padale bombe i ginuli heroji na Košarama, Aleksandar Vučić je od države uzeo stan od, ni manje ni više, nego 117,48 m2!

Dok su 1999. padale bombe po Srbiji, dok su njegovi vršnjaci bili mobilisani, dok su ginuli junaci na Košarama, golobradi Aleksandar Vučić kućio se u državnom stanu od 117,48m2 u "Crvenkapi" na Novom Beogradu, u tada najelitnijem i najskupljem stambenom naselju. Ima li nešto nemoralnije?

Bilo je to crno-crveno vreme Srbije, vreme krvi i mraka u svim sferama života. Na vlasti su bili Socijalistička partija Srbije (SPS), Srpska radikalna stranka (SRS) i Jugoslovenska levica (JUL). Srbija je bila pod nogama Slobodana Miloševića, Vojislava Šešelja i Mirjane Marković.

Golobradi Aleksandar Vučić sa 20 i kusur godina i dve-tri godine radnog staža u sportskoj hali Pinki - postao je ni manje ni više nego ministar informisanja, a kasnije i šef Miloševićeve ratne propagande tokom NATO bombardovanja. Pod okriljem bračnog para Milošević i pomahnitalog Šešelja, crveno-crna družina se 1998. i početkom 1999. s punim žarom i elanom spremala za rat. Sprovodeći zakone koje su glatko progurali u Skupštini, srpski nacional-socijalisti harali su na univerzitetima i divljali po medijima.

Na predlog golobradog Vučića, Skupština Srbije usvojila je najzloglasniji zakon o informisanju u modernoj Evropi, zakon po kome su sudovi u roku od 72 casa presuđivali i zatvarali slobodne medije koji bi se osmelili da objave poneku istinu.

Nedugo nakon usvajanja ovog Vučićevog zakona o prekim sudovima protiv slobodnog informisanja, dolazi rat na Kosovu i NATO bombardovanje.

Tada je Srbija srušena, ali se skućio golobradi navijač sa Novog Beograda, Aleksandar Vučić. Na predlog Vojislava Šešelja uz saglasnost Slobodana Miloševića i Mire Marković, Vlada Srbije u istom danu dodelila je Vučiću stan od 117,48m2, a Tomislavu Nikoliću od 186m2, i to, u to vreme u najskupljem i najelitnijem stambenom kvartu "Crvenkapa" u YUBC centru na Novom Beogradu.

Dok su ginuli ljudi širom Srbije, a posebno na Kosovu i Metohiji, dok su junaci sa Košara odlazili u nebo i nezaborav, golobradi Vučić birao je nameštaj i kućio se u državnom stanu od 117,48m2. Da se nikada ne zaboravi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati