"Niste slobodne, niste samostalne, niste nezavisne" | Politika | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Politika

Direktno.rs

08. 03. 2021. 15:07 0

"Niste slobodne, niste samostalne, niste nezavisne"

Drage građanke Srbije, na dan kada ćete dobiti čestitke povodom Dana žena, želim na vam skrenem pažnju na nekoliko detalja. Najpre - niste slobodne, niste samostalne i niste nezavisne. Možda neke od vas imaju privid da jesu, ali ako je tako, onda, nažalost, moram da vam skrenem pažnju i da niste dovoljno funkcionalno pismene. Jer,ako jeste pismene, onda vidite da živite u zemlji koja je postala crna rupa slobode, demokratije, političkog izbora, ali i zdravog razuma. Slobodne ste samo ako se krećete u okviru granica koje vam je postavio Vladar. To važi i za neke od vas koje ste se priklonile vladajućoj stranci i zato ste gradonačelnice, ministarke, direktorke javih predućeća. Vaša najveća kvalifikacija je pristajanje na saučesništvo u uništavanju zemlje - piše u saopštenju Ivane Parlić, predsednice Gradskog odbora Narodne stranke Užice.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Ako niste deo vlasti, velika većina vas ne radi ili radi na crno i prima minimalac.

Ako radite u javnom preduzeću ili ustanovi, zaposlene "preko" SNS-a, vi ste, verovatno, bot! Dakle, pišete budalaštine, huškate narod protiv opozicije, i slavite Predsednika da biste zadražale posao. Učestvujete u zaglupljivanju građana Srbije, iako, možda, neke od vas rade i u prosveti. Iako ste zaposlene, ekonomski niste nezavisne, jer ste najjeftinija radna snaga u Evropi. Vaša plata ne može da vam obezbedi ekonomsku samostalnost, pa mnoge od vas trpe razne oblike nasilja.

Ako i ne trpite nasilje u porodici i na poslu, živite u zemlji u kojoj je nasilje sprovodi kao državna politika, bez jasne granice između mafije i vlasti. Nasilje, prostota, razvrat i kriminal popularizuju se preko televizija sa nacionalnom frekvencijom. One vrše kulurno nasilje i zločin nad vama i vašom porodicom.

Čak iako su neke od vas blizu političkog ili kriminalnog klana, i kao takve ministarke, gradonačelnice i funkcionerke, živite najzagađenijoj zemlji u Evropi! U Srbiji 15 000 godišnje ljudi umre od posledica zagađenja. Možda ćete u toj brojci biti baš - vi!

Ako ste trudne, otrovan vazduh truje i vašu nerođenu decu. Ako se zbog toga razbole, možda se budu lečila novcem skupljenim sms porukama. Vaš deca će se roditi u Srbiji koja će do njihovog polaska u školu, ako se nastavi ovakva politika, već postati kolonija, u kojoj će zakoni bitu u interesu kolonizatora koje će vam vlast predstaviti kao velike "investitore"!

Oni će vam uništiti zemlju, otrovati, reke, i vazduh. Vašu decu će učiti isključivo članovi SNS-a, partijki poslušnici. Oni neće naučiti vašu decu da misle slobodno, jer to za koloniju nije potrebno. Biće, kao i većina vas, najjeftinija radna snaga u Evropi ili će zauvek pobeći iz Srbije.

Po kvotama koje bi trebalo da obezbede vaše učešće u vlasti neke od vas su članice najvišeg zakonodavnog tela, Skupštine Republike Srbije. Da bi to postale pristale ste da budete deo vlasti za koju se osnovano sumnja da je mafijaška hobotnica. Zato je sasvim prirodno da u nelegitimnoj skupštini glumite pajace koji se rugaju demokratiji i građanima. Jedna od vas je čak i premijerka u nelegitimnoj Vladi republike Srbije. Ona ispunjava čak dva uslova popularne inkluzivnosti: žena je, i pripadnica gej populacije! U Vadi je bespogovorni izvršilac najpogubnijih odluka po srpski narod. Iako je po Ustavu, upravo ona na čelu vlasti, predsednika ponizno naziva "šefe" i sramnije simbol udvorištva. Lobista je starnih kompanija koje se spremaju da zauvek unište Mačvu, Vojvodinu i Istočnu Srbiju.

Ipak, od svega ovog najopasnije je što među vama koje niste pristale da budete deo SNS organizacije, mnoge su odlučile da ne učestvuju u političkom životu, da ne "prate" politiku, da od stvarnosti pobegnu u "lepše teme".
Ali, uzalud vam bežanje, politika prati vas...u stopu!

Zato je jako dobro što ste po zakonu i Ustavu ravnopravne i sve ovo možete da promenite!Postanite donosuioci svojih odluka, korisnice svojih ovlašćenja, vlasnice svoje slobode. Odgovorne za svoj život ali i život svoje zemlje. Oterajte nasilanika i iz života i iz politike! Vi ste većina!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Dijalog o fer izborima

Zoran Živković [12.04.2021.]


Video dana

Idioti sa Kariba

Anketa

Da li Ana Brnabić ima svoj stav?

Rezultati