Politika

Direktno.rs

22. 02. 2021. 18:00 65

SNS PLJUVAČICA NASTAVLJA "Đilas prao pare, a ne prozore"

Članica Glavnog odbora SNS Sandra Božić ponovo dominira svojim "rijaliti rečnikom" i uvredama na račun političkih neistomišljenika, među kojima se izdvajaju političari iz Stranke slobode i pravde. Ovog puta na udaru je bio lider te stranke Dragan Đilas. Božićka je, naime, reagujući na njegov intervju gde je Đilas između ostalog istakao da je svojevremeno zarađivao kao perač prozora, kazala da je on "krao i prao narodne pare, a ne prozore".

- Dragane Đilase, nisi ti prao nikakve prozore, ti si prao i krao samo pare, i to narodne. Sram bilo i tebe i te bednike koji ti prave miškovićevske, romansirane, oprane biografije - istakla je Sandra Božić, jedna od najudarnijih igala SNS-a, bar kada su uvrede u pitanju.

Ovog puta Božićka je bila za nijansu blaža u svojim uvredama, upotrebivši izraz "bednik". Ranije je, pak, u svom vokabularu koristila termine: "đubre", "bolesnik", "narikača", "narkoman", "pacer", fašista" i ostale "zadrugarske izraze" koji ne priliče čak ni učesnicima rijaliti programa, a kamoli političarima, poslanicima u parlamentu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 65

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati