Politika

Direktno.rs

27. 01. 2021. 12:59 5

Stefanović Dačiću: Nećete vi odlučivati ko će predstavljati EU u dijalogu!

Osuđujemo nameru Ivice Dačića i njegovog šefa Aleksandra Vučića da spreče učestvovanje poslanice u Evropskom Parlamentu Tanje Fajon u dijalogu evropskih i srpskih parlamentaraca. Ovakav zahtev predstavlja nastavak prakse ućutkivanja pojedinaca i političara koji otvoreno govore da su vlasti u Srbiji napustile evropski put - rekao je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

 

- Još je bestidnije optuživati bilo koga u EU da radi za interese opozicije, kad čak i Dačić zna, jer mu šef toliko dozvoljava da zna, da osam godina slušamo kako to što u Srbiji nema slobode, pravde i normalnog života, predstavlja našu uobrazilju. Nećete vi određivati ko će predstavljati EU u dijalogu - rekao je Stefanović, i dodao:

- Zna Dačić odlično da nema tih uslova koji od njega ikad više mogu napraviti pobednika. Dačić i njegov šef sad već tradicionalno optužuju druge za sve ono što oni rade, misleći da će takvim gebelsovskim metodama uspeti da pobegnu od odgovornosti i ostanu što duže na vlasti. U pauzama biranja evro poslanika po režimskoj volji i traženja ljudi u Briselu koji će ružičastom bojom farbati sve što je ovaj režim uništio, Dačić je uspeo da uništi svoju partiju i dovede je na manje od polovine glasova koje su dobili 2012 - rekao je Stefanović i dodao da očekuju prisustvo predstavnika svih poslaničkih grupa u Evropskom parlamentu na dijalogu o izbornim uslovima.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati