Politika

[ Izvor: Beta ]

13. 01. 2021. 18:37 2

"Vučević da se izvini Obradoviću, inače sledi tužba"

Članica Predsedništva pokreta Dveri Ivana Stojanović pozvala je danas gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da se izvini zbog, kako navodi, uvreda koje je izneo na račun predsednika tog pokreta Boška Obradovića i zapretila mu tužbom.

U pisanoj izjavi Stojanović navodi da je Vučević na svom tviter nalogu napisao da traži "hitno psihijatrijsko veštačenje Obradovića i članova njegove fašističke organizacije kako bi se utvrdilo kakve mentalne bolesti imaju".

- (Vučević da se) javno izvini kako ga ne bismo tužili za povredu ugleda i časti, jer je sudskom presudom protiv (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića utvrđeno da su to samo laži - navela je ona.

Prvostepenom presudom Osnovnog suda u Beogradu Vučić je proglašen krivim zbog povrede časti Obradovića i naloženo mu je da plati kaznu od 200.000 dinara.

- Očekujem da se srpsko sudstvo posle ove presude oslobodi pritiska koji na nju vrši aktuelna vlast i da smelije krene u borbu protiv kriminala i korupcije koje izjeda naše društvo - dodala je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati