Politika

Direktno.rs

01. 12. 2020. 19:03 11

SKANDAL! BIA prati lidera srpske opozicije i direktora "Vijesti" U STOPU

Da su srpske službe bezbednosti, koje su u rukama Aleksandra Vučića, duboko umešane u politička dešavanja u Crnoj Gori, i to u tesnoj sprezi sa bezbednosnim strukturama odlazećeg crnogorskog režima, svedoči i objava na Tviteru Vučićevog političkog sledbenika u Crnoj Gori, Milana Kneževića.

Nije prošlo ni sat vremena od susreta vlasnika i direktora pogoričkih "Vijesti", Željka Ivanovića, sa liderom Stranke slobode i pravde, Draganom Đilasom, a Knežević je već pustio u javnost sliku koju je napravila BIA.

- Toliko o objektivnosti. Svima je sve jasno - napisala je Vučićeva marioneta u Crnoj Gori.

Ovim skandalom, potvrdila su se strahovanja javnosti o praćenju opozicionih prvaka u Srbiji od strane bezbednosnih službi. Na ovaj način, režim Aleksandra Vučića pokušao je, pošto se zna da je Ivanović oštar protivnik Mila Đukanovića, da kompromituje formiranje nove vlade u Crnoj Gori, čiji izbor se očekuje sutra. 

Režim u Beogradu upinje se do poslednjeg daha da održi na vlasti Đukanovića, koji bi od sutra trebalo da izgubi poluge moći, pa će samim tim na videlo izaći svi prljavi poslovi i veze režima u Podgorici i Beogradu.

Ovog puta upotrebljen je Dragan Đilas, koji prolazi kroz medijsko blato, linč i satanizaciju Vučićevih medija, pa se tim putem želi dokazati kako će i buduća vlada u Crnoj Gori biti pod navodnim uticajem tajkuna, kako Đilasa nazivaju poslušnici i tabloidi, čiji je glavni urednik Aleksandar Vučić.

Ujedno, ovim se pokazalo da niko u Srbiji pod Vučićem nije bezbedan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati