Politika

V. T.

29. 11. 2020. 12:18 23

Đilas: Tužiću sve koji po Vučićevom nalogu vode besramnu kampanju (VIDEO)

Zbog Vučićevog straha od gubitka vlasti došli smo do toga da TV Pink zvoni na interfone članova moje porodice. Za razliku od Vučićevog brata, za mog brata Gojka niko nije ni čuo dok sam bio na vlasti. Besramno lažu da je vlasnik 29 stanova i još besramnije izmišljaju da je bilo šta i bilo kada prodao direktoru Krušika - rekao je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas.

Đilas i Dejan Bulatović podsetili su na grafite mržnje i policijsku torturu koju je preživeo Zoran Radmilović, Bulatovićev komšija.

Na početku, Đilas je rekao da su 8. oktobra osvanuli grafiti kojima se preti smrću svima koji podržavaju ovu političku opciju. Bulatovićevo dete je to videlo kada je pošlo da kupi hleb i potreslo se.

- To su stvari koje ne treba nikome da se dešavaju - kaže predsednik SSP.

Dva dana kasnije priveli su Zorana Radmilovića i pozvali Dejana Bulatovića da da izjavu. Radmilovića su zadržali 48 sati, a potom je bio i 30 dana u pritvoru.
- Ministar Stefanović je izašao na TV i tvrdio da je pronađena četka kojom je grafit ispisan. Ovi uzorci, međutim, veštačenjem utvrđeno nisu isti. Nebojša Stefanović je izgovorio laž da se ovaj čovek prikaže kao krivac, on je preživeo torturu šamaranja i ponude da prizna i da će biti nagrađen - naglasio je Đilas.

- Prošlo je 50 dana, Stefanović je lagao, neko je dao nalog za zadržavanje i 30 dana života je prošlo ovom čoveku. Ko će to vreme da mu vrati, ko će da spere ljagu sa njegovog imena, kakve će posledice imati policija i onaj ko je ovo naredio - kazao je predsednik SSP.

Zatim se novinarima obratio Dejan Bulatović.
- Ovde je sada sve jasno u kakvoj državi živimo i kako funkcioniše. Ali šta je sa tim čovekom koji je ispisao te fašističke grafite, moje dete nije sigurno, ni moja porodica. Ali nismo se uplašili, bićemo još uporniji. Srbija je zemlja hrabrih građana koji će ovo kazniti olovkama - kazao je Bulatović.
- Kada su shvatili da novac ne funkcioniše, kreću šamari i vezivanje za radijator. Sudija je pokušao da navede kako za postupak imaju svedoke, iako su svi dokazi i svedoci potvrdili suprotno - izjavio je advokat Radmilovića Siniša Majkić i dodao da će biti podnete krivične prijave protiv svih lica koja su umešana u hapšenje Radmilovića.
Potom je Đilas govorio o nekretninama koje su navodno u vlasništvu njegovog brata. Izjavio je da režimska glasila Objektiv, Informer, Pink već tri dana iznose neistine i o njegovom rođenom bratu. 
- Zbog Vučićevog straha od gubitka vlasti došli smo do toga da TV Pink zvoni na interfone članova moje porodice. Za razliku od Vučićevog brata, za mog brata Gojka niko nije ni čuo dok sam bio na vlasti. Besramno lažu da je vlasnik 29 stanova i još besramnije izmišljaju da je bilo šta i bilo kada prodao direktoru Krušika - kaže Đilas.

- Kuća je prodata 27. avgusta 2017 godine čoveku koji je pilot. Nije nikakav direktor Krušika kupio kuću, a šta je radio sa njom godinu dana kasnije, to je njegova stvar - tvrdi Đilas.
- Kuću je direktoru Krušika prodao čovek koji je od nas kupio i sa nama nema nikakve veze. Svi vi koji ste objavili ove tekstove, gostovali na Pinku i iznosili ove laći, sve ću vas tuziti - najavio je predsednik SSP.

- Srbija će godinu dana slušati kako je moj brat vlasnik 29 nekretnina, ali ćemo dobiti na sudu - poručio je Dragan Đilas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati