Politika

[ Izvor: N1 ]

12. 11. 2020. 21:41 11

Dolovac izlazi od Vučića i papirima se krije od kamera

Retka prilika da javnost vidi republičku javnu tužiteljku Zagorku Dolovac dogodila se danas na malo neobičan način. Televizijska kamera ju je snimila kako se papirima sakriva od iste. Nije bila na radnom mestu, već u Predsedništvu Srbije. Mada, to mu dođe na isto.

Naime, dok je reporter N1 izveštavao ispred zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike, iz te zgrade izašla je i Zagorka Dolovac. Deluje da tužiteljka nije želela da se njena poseta Predsedništvu osvedoči, makar ni u drugom planu. Zato je u automobil ušla sakivajući lice jednim papirom.

Prethodno je predsednik Srbije, u svom obraćanju, komentarisao intervju predsednika Višeg suda Aleksandra Stepanovića za KRIK, da pred sudovima nema značajnih slučajeva visoke korupcije zbog toga što od Tužilaštva sud ne dobija te predmete. Vučić je rekao da je Stepanović zaboravio na nekoliko predsednika opština, više pomoćnika ministara, direktora važnih javnih preduzeća i da se ta zaboravnost dešava "kada vam u ambasadama govore šta treba da kažete".

Dolovac je očigledno sastanak s predsednikom ili nekim iz njegovog kabineta imala neposredno nakon ove konferencije za novinare. Zvaničnog saopštenja nije bilo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati