Politika

[ Izvor: Beta ]

10. 11. 2020. 09:26 3

"Poslanike niko ne pita o ceni hrane i pića u restoranu"

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić danas je rekao da ta institucija nema nikakve veze sa cenama pića i hrane u skupštinskom restoranu i da ih ona ne određuje.

Dačić je rekao za televiziju Prva na pitanje da li je promena niskih cena u tom restoranu predviđena rebalansom budžeta da cene određuje Uprava za zajedničke poslove republičkih organa.

- Skupština nema nikakve veze sa tim, poslanici naročito... - rekao je Dačić.

On smatra da nije dobro što se ta uprava dosada nije izjasnila, niti dala neko saopštenje u vezi s cenama hrane i pića u skupštinskom restoranu.

- Njima je lakše da se usmeri pažnja prema Skupštini - kazao je Dačić, dodajući da restorani u državnim institucijama imaju tretman internih klubova koji nemaju pravo da zarađuju. To, kako je kazao, znači da prodaju hranu i piće po nabavnim cenama.

Građani i mediji već duže vreme objavljuju primedbe na veoma niske cene u restoranu Narodne skupštine, za koje smatraju da su neadekvatno male u odnosu na prihode poslanika i ostalih koji koriste taj restoran. Oni svoje nezadovoljstvo dele i na društvenim mrežama na kojima objavljuju i fotografije računa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati