Politika

Direktno.rs

02. 11. 2020. 14:11 13

Ministarka se ne smiruje: Bajatović na tapetu DRUGI PUT

"Da budem potpuno otvorena, puno je problema u Srbijagasu, posebno ako govorimo o ćerkama firmama, počev od Transportgasa, Gastransa, Sogaza i sl. Da ne bude dileme, ne zanima me ko je direktor javnog preduzeća, već da li se radi odgovorno i u interesu zemlje," napisala je danas nova ministarka energetike Zorana Mihajlović na Instagramu.

Mihajlović je pre samo dva dana izbacila direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića sa sastanka zbog, kako je navedeno u saopštenju njenog Ministarstva, nepoštovanja institucije Vlade Srbije". Navodno je ministarku iznerviralo to što direktor Bajatović nije došao sa saradnicima, nego sam iako mu je naglašeno da dođu svi. 

Kako ovu današnju instagram poruku protumačiti nego kao novi napad na Bajatovića, SPS ili veze s Rusijom?

- Interes je samo jedan - energetska stabilnost Srbije. I to vazi za svako preduzeće - EPS, EMS, Resavicu i ostale. Energetika treba da nam donese dobitke i profit, a ne gubitke. Ovo je sektor sa puno potencijala, država treba da zarađuje na tome, a samim i tim i građani, a ne da pojedinci zarađuju i bogate se, a energetika da siromaši, jer onda siromaše i država i građani - navela je Mihajlović.


- Znam da će biti raznih napada na mene i pokušaja medijskih manipulacija, na to sam navikla, jer dok se ja protiv toga borim, da li mislite da će taj neko to tek tako da pusti i da ćuti, a ugrožena mu je zarada? - upitala je Mihajlović, očigledno aludirajući na aktuelni sukob na relaciji SNS-SPS. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati