Politika

Direktno.rs

29. 10. 2020. 10:05 9

"Srbijo, miluješ svoje najgore i pružaš im neslućene šanse"

Mila bako Srbijo! Kako miluješ svoje najgore, i pružaš im neslućene šanse. Unučad tvoja teško speluju, unučad su keramicari, pečenjari, moleri, al ipak sede u debelim ministarskim i direktrorskim foteljama. BAKO SRBIJO, prokomentarisao je na Tviteru Antikvarijat IVORY & BLACK, skupštinski nastup mlade naprednjačke uzdanice Luke Kebare.

- Sećamo se kako je ovde, u prošlom sazivu parlamenta, imali smo mnogo problema sa opozicijom. Konkretno, neki predstavnici opozicije, neki njihovi poslanici, su uništavali inventar u Narodnoj skupštini. Oni su remetili rad čitavog ovog parlamenta i mi smo to dopustili, samo zato da bismo pokazali da smo mi ti koji insistiramo na demokratiji. Pa, neki naši poslanici su bili i fizički napadani, zablistala je u svom prvom skupštinskom nastupu, nova mlada naprednjačka uzdanica, Luka Kebara.- Dečko koji obećava - napisala je kao komentar Ksenija Ostojić iz Novog Sada, čijeg supruga je policija pre neki dan privela zbog komentara na Fejsbuku.

Sećamo se mladog Kebare sa konstitutivne sednice Narodne skupštine, koji je odbio, jer mu je tako bilo naređeno, da se predstavi novinarki N1, a sada u svom prvom javnom nastupu, impresionirao je svog šefa govorom koji ni sam nije najbolje razumeo. Nemajući išta pametno i smisleno da kaže, mladi Kebara je po starom dobrom oprobanom receptu udario na opoziciju, koja ne postoji u aktuelnom sazivu parlamenta.
- Kad ih već vodate po akademijama, platite im profesora srpskog jezika - prokomentarisala je Kebarin nastup Jelena Milošević, članica GO SSP.

I tako, dok nam mladost i pamet odlazi iz zemlje, jer ih je sramota da imaju veze sa ovakvom vlašću, u Srbiji napreduju poltroni, čiji kvalitet se ceni samo po stepenu dodvoravanja Vučiću i spremnosti da pogaze sopstveno dostojanstvo. 

Međutim, iako su manjini, i dalje ima onih koji nisu spremni da ćute na ovakvo stanje, te je tako Ksenija ostojić ostavila poruku za SNS:
I da ponovim, ja se vas ne plašim. I verujem da će biti sve više i više hrabrih ljudi koji vam neće ćutati. Ova, trenutna, tišina možda je i glasnija od najglasnije buke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati