Politika

Direktno.rs

28. 10. 2020. 06:26 21

IZ BATINAŠKIH ODREDA Tapšao po studijima, sad u Skupštini veliča Vučića i vređa Đilasa

Novopečeni poslanik iz Srpske napredne stranke Janko Langura, poput svojih kolega iz skupštinskih klupa, dobro je naučio šta se u parlamentu treba govoriti kada se dobije reč. Malo hvaljenja Vučića, malo borba protiv kriminala i za kraj njihovo omiljeno, Đilas tajkun.

- Nadovezao bih se samo još na govore svojih kolega i iskoristio priliku da pružim punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću. I da kažem da je ovaj parlament najznačajniji partner Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića u borbi protiv tajkuna i u borbi protiv mafije i kriminalaca. Ovaj parlament nikada neće biti partner tajkunske i mafijaške Srbije kakvom je zamišlja Dragan Đilas - rekao je samouvereno i u jednom dahu mladi poslanik.

Langura, koji je inače bivši profesionalni golman fudbalskog kluba Dinamo Vranje, sa fudbalskog terena uskočio je pravo u Skupštinsku klupu. I to ne bez zasluge, jer Aleksandra Vučića pratio je još u televizijskim studijima gde je bio deo njegove nasmejane publike.

Mladi Langura posećivao je i proteste ispred narodne skupštine početkom jula sa aktivistima i SNS batinašima u nepoznatom svojstvu, dirigovano izazivanje nereda koji bi se pripisali građanima nezadovoljnim režimom. Sada je umesto sedenja na betonu ispred parlamenta, postao deo inventara u njemu.

Tokom predizborne kampanje obećavao je građanima prosečnu zaradu od 900 evra i penzije od "400 i više", a sada najavljuje i popularni obračun sa kriminalom. Langura se "proslavio" u oktobru prošle godine kada se verbalno sukobio i sa liderom Dveri Boškom Obradovićem, unosivši mu se u facu sa povicima "đubre". 

Nema sumnje da je mladi Langura jedan od vernih i poslušnih botova sadašnjeg režima, a sudeći po količini hvalospeva Vučiću i uspešnosti izvršenih zadataka, čeka ga blistava budućnost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati