Politika

I. Velimirović

26. 09. 2020. 07:53 5

Danas Crna Gora, sutra Srbija!

Crna Gora je ponovo dostojanstvena, ponosna, tradicionalna, narodna, iskonska. Onakva kakvu su je stvarali prad(j)edovi, nije više oteta, okupirana, neslobodna, opet je svoja. Posle 31 godine.

Crnogorci su narod koji se ne saginje. Može da ćuti, trpi, žrtvuje se... Istrpeo je lažni referendum, prijem u NATO, priznanje Kosova i Metohije, ubacivanje besmislenih i nepostojećih slova u jezik, ali nije hteo da dozvoli da mu Milo Đukanović uzima crkvu. Tu se vladar "država to sam ja" preigrao, potcenio je građane.

I pao.

Zamislite da Hrvatska, sa kojom je Srbija bila u ratu, i pored svih nesreća, izbeglica, sukoba, nije nikada ni pokušala da zabrani Srpsku pravoslavu crkvu, a Crna Gora jeste! E, zato je ustalo staro i mlado, od Žabljaka do Kotora, Crkva, mitropolit Amfilohije...

I kraj!

Došli su novi i pametni - obrazovani (Zdravko Krivokapić), mladi (Aleksa Bečić), čisti (Dritan Abazović), koji će da korumpiranu, kriminalnu i uzurpiranu Crnu Goru vrate narodu. Oni su velika nada u bolju i lepšu Crnu Goru, oni su danas i sutra Crne Gore.

A već u prvim danima su naišli na probušene gume. Srbi iz interesa su pokušali da prebace menjač u rikverc, da vrate Mila Đukanovića u igru, sve pod komandom Aleksandra Vučića! Ne! Ne, rekla je Crna Gora, ne Milu i Vučiću. Starim pajtašima, ortacima, poslovnim partnerima.

Heroji u srpskim medijima, preko noći u tabloidima čiji je glavni urednik Aleksandar Vučić, postaju sa sve mitropolitom Amfilohijem izdajnici, "gori od Mila"... Tužna slika srpskog novinarstva, vlasti, Srbije danas, Krivokapić, Abazović i Bečić su razapeti.

A od Vučića ni č od čestitke pobednicima. Žali se za Milom, lamentira nad njegovom sudbinom. Teško pada, ali shvatiće brzo - Đukanović je politička prošlost Crne Gore.

Nema više.

I ne mora Vučić nikada da čestita pobedu novoj vlasti u Crnoj Gori, sloboda u Crnoj Gori je došla, a reka slobode se ne može zaustaviti.

Danas u Crnoj Gori, sutra u Srbiji!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati