Politika

Direktno.rs

24. 09. 2020. 16:11 4

"Krivokapiću, ova slika je odgovor o odnosu Vučića i Mila"

"Besna reakcija predsednika SNS na komentar mandatara za sastav nove Vlade Crne Gore prof. dr Zdravka Krivokapića da Milo Đukanović i Aleksandar Vučić imaju određene političke i poslovne kombinacije najbolji je dokaz tome da tu ima nešto. A uobičajena drsko i bezobrazno reagovanje šefa Informativne službe SNS Vladanke Malović na moj tvit u kome sam se ponudio da umesto Zdravka Krivokapića odgovorim na pitanje koja je priroda političkih i poslovnih odnosa između Vučića i Mila govori o tome da smo pogodili u centar", istakao je predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović u saopštenju.

- Naime, fotografija na kojoj se u privatnoj režiji sedeći na jednom kanabetu nalaze Milo Đukanović, Aleksandar Vučić i kontroverzni biznismen i obaveštajac Muhamed Dahlan (nimalo slučajno u sredini) najbolji je odgovor o kriminalnoj pozadini koja stoji iza "Beograda na vodi". Nema sumnje da je Milo Đukanović upoznao Aleksandra Vučića sa Muhamedom Dahlanom. Dahlan je najpre dobio crnogorsko državljanstvo, a potom i srpsko, a onda se pojavio kod nas kao famozni investitor "Beograda na vodi" i više ga niko nikada nije video - naveo je Obradović i dodao:

- Pravih arapskih investitora, naravno, i nema iza ovog skandaloznog projekta, sem kao maske za nečije prljave pare koje se na taj način peru. Već ovo je dovoljno da pokaže prisnu prirodu političkih i poslovnih odnosa između Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića, tako da g. Zdravko Krivokapić ne treba da gubi vreme i da odgovora na ove provokacije onoga ko još uvek ne sme da izgovori ime Mila Đukanovića, a kamoli koju reč kritike na njegov račun, iako je Milov DPS otišao sa vlasti. Pravo pitanje glasi: zašto se Vučić toliko plaši Mila Đukanovića i šta ovaj sve zna o njemu?

Na kraju, Obradović je naveo da nisu slučajni napadi medija čiji je glavni urednik Aleksandar Vučić na novu vlast u Crnoj Gori.

- Nije nimalno slučajno što režimski mediji u Srbiji pod direktnom kontrolom Vladanke Malović i Aleksandra Vučića svaki dan napadaju novu vlast u Crnoj Gori i posebno mitropolita Amfilohija, očajnički pokušavajući da spasu Mila Đukanovića i da spreče iznošenje istine iz tajnih arhiva crnogorske službe bezbednosti o svemu onome što je pozadina političkog i poslovnog prijateljstva između Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića. Ono što još više plaši SNS jeste da se crnogorski scenario ne prelije u Srbiju i da sledeći diktator koji mora da padne bude Milov politički brat blizanac i poslovni ortak Aleksandar Vučić - zaključio je lider Dveri Boško Obradović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati