Politika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

10. 08. 2020. 18:53 10

NE ODUSTAJE Dačić se opet nudi Vučiću i SNS!

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas da će Socijalistička partija Srbije uvek raditi u interesu Srbije i za dobro građana, da je spremna za nastavak saradnje sa SNS, ali da odluku o tome donosi predsednik Aleksandar Vučić. Ovakva izjava lidera socijalista ne predstavlja ništa novo u srpskoj politici, jer je opštepoznato da se Vučić za sve pita i da će se izgled Vlade i imena ministara znati kad to odluči prvi čovek naprednjaka.

Sa druge strane, Ivica Dačić je nastavio da se nudi naprednjacima kako bi ga "uzeli" u Vladu, što je radio u još nekoliko navrata, poslednji put nakon javnih kritika Ane Brnabić.

- Nesporno je da će nova vlada biti formirana po odluci većine, koja je dobila poverenje građana na izborima. Što se nas tiče, mi smo jasno rekli da smatramo da smo uradili dobre stvari zajedno i spremni smo za nastavak te saradnje - rekao je Dačić na TV Hepi.

Dačić je naveo da odlazak u opoziciju nije pitanje zbog kojeg treba da se podiže velika prašina.

- Ovde je reč o tome da li postoji širi politički koncenzus, oko toga kojim putem će Srbija ići dalje, imajući u vidu sve rizike koji postoje - rekao je lider socijalista.

Dačić, koji je i šef diplomatije, istakao je da mu nije važno koje će funkcije obavljati sve dok radi za dobrobit srpskog naroda.

- Ja se 30 godina bavim politikom i nijednog trenutka nisam prekidao sa svojim aktivnostima zato što se ne zna da li ću biti na vlasti ili u opoziciji. Postoji taj period kada prođu izbori, period dok se ne formira vlada, kada vam se niko ne javlja na telefon zato što ne zna da li ćete biti na vlasti ili u opoziciji. Ja svima poručujem – onaj ko mi se sada nije javio, nemoj da mi se javi ni posle - rekao je Dačić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati