Politika

Direktno.rs

05. 08. 2020. 15:51 9

"ŠTA GLUMIŠ, ĐUBRE JEDNO" Kako je propali golman postao SNS bot, a onda i POSLANIK!

Sasvim je jasna logika mnogih propalih talenata u svakom poslu - ako ti ne ide u profesiji, učlani se u SNS i rešio si probleme, a ako ti se malo posreći, možda budeš i poslanik. To važi i za propale fudbalske golmane koji su viteštvo među stativama zamenili kukavičlukom i stranačkim botovanjem. Jedan od njih je Janko Langura, koji je kao 155. na listi SNS postao narodni poslanik u parlamentu.

Bivši golman rođen je 1994. godine u Priboju, a poslednji profesionalni angažman je imao u julu prošle godine, u Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

U međuvremenu bio je član Rudara, Loznice, Mačve, Dinama iz Vranja, Takova, a nakon neuspele epizode u Metalcu, rešio je da kopačke i rukavice ostavi na tavan i da promeni profesiju u kojoj bi znatno više profitirao.

Počeo je da se bavi politikom i to ne u maniru časnih političara kojima je zaista stalo da nešto promene u ovoj državi i povedu zemlju u pravom smeru, već onim sporednim putem kao aktivista, odnosno takozvani bot Srpske napredne stranke.

A tu bar znanje i čast nikako ne spadaju među primarne karakteristike takvih osoba, već enormno poltronstvo prema lideru, žestoko učešće u kampanji koje prevazilazi granice bezobrazluka i besomučno napadanje neistomišljenika.

Langura se "proslavio" u oktobru prošle godine kada se verbalno sukobio sa liderom Dveri Boškom Obradovićem, unosivši mu se u facu.

- Šta glumiš ti ovde? Šta si ti, glumiš neku silu? Đubre jedno - govorio je po zadatku Janko Lagura Obradoviću, koji je lepio nalepnice "bojkot" na zgradi Skupštine opštine Gornjeg Milanovca.

Tokom kampanje je bio veoma aktivan kao zagovornik politike SNS i Aleksandra Vučića, govoreći o prosečnoj zaradi od 900 evra i penziji od "400 i više".

Sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, Langura je početkom jula sa aktivistima i SNS batinašima učestvovao u protestu protiv Aleksandra Vučića, a njihov zadatak je očigledno bilo dirigovano izazivanje nereda koji bi se pripisali građanima nezadovoljnim režimom.

Takođe je često viđen u emisijama na televizijama sa nacionalnom frekvencijom u kojima je gostovao Vučić.

Sve ove aktivnosti i zalaganja kvalifikovale su bivšeg golmana da pored "maminih sinova i ćerki", bivših novinara, propalih voditelja i starleta, postane jedan od poslanika liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

Novi izazovi ga čekaju, a ukoliko bude odan i "vredan" kao što je bio uoči izbora i neposredno nakon toga, nema sumnje da ga čeka "svetla budućnost" i u poslaničkoj klupi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati