Politika

Direktno.rs

06. 07. 2020. 22:57 8

"KAKVI, BRE, DRONOVI" Đilas: Vučiću, sa kim želiš da ratuješ?

"Sa kim hoćeš da ratuješ Aleksandre Vučiću? Sa NATO-om?", pita se predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas u video-snimku koji je okačio na svom Tviter profilu, a povodom kupovine šest dronova iz Kine.

- Fascinantno je da čovek (Vučić) izađe i kaže "nisu nam potrebne pare, imamo dovoljno". Posle mesec dana uzme kredit od dve milijarde sa najlošijim usponom u Evropi i sad kaže "nemamo para za drugu fazu, porašće nam javni dug. U isto vreme (Vučić) to izgovara na događaj gde je kupio šest dronova iz Kine i 18 raketa da bismo se mi branili. Od koga Aleksandre Vučiću - pita se Đilas.

"Sa kim hoćeš da ratuješ? Sa NATO-om? Jednom ste nas Milošević i ti uveli u to, pa znamo kako je to bilo", napomenuo je predsednik SSP.

- Sve su zemlje oko nas NATO. Šta će nam dronovi? Kakvi bre dronovi? U ovoj zemlji nema para da se zaposle lekari koji su na birou, nema para da se pomogne radnicima koji su ostali bez posla, nema para ni za šta od toga, ali ćemo da kupujemo dronove, avione, pancire, sisteme... Šta radite ljudi, da li ste poludeli skroz - istakao je Đilas.

SSP će izaći sa drugim paketom ekonomskih mera koje će predložiti da se sprovode već kroz mesec dana, kazao je predsednik SSP.

- Kao što smo to radili i za Novu godinu sa planom za bolji život u Srbiji, kao što smo na početku epidemije koronavirusa izašli sa idejama šta o ekonomiji treba raditi da bi se sačuvala radna mesta i da bi ljudi ekonomski mogli da prežive - kratko je dodao Đilas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati