Politika

24. 05. 2020. 15:10 8

Vulin ne posustaje: Bezrezervno verujem Vučiću!

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da su on i njegova stranka "pouzdan i lojalan partner Srpskoj naprednoj stranci i da neće menjati strane, niti svoju politiku".

Vulin je danas u Bajinoj Bašti na sastanku predstavnika SNS i PS rekao da su oni "uvek bili protiv pljačkaških privatizacija" i ulaska Srbije u NATO, saopštio je PS.
- Pokret socijalista je siguran, lojalan, pouzdan partner i saborac Srpske napredne stranke. Uvek smo bili protiv Srbije koja sluša strance i u kojoj odlučuju ambasadori - naveo je Aleksandar Vulin.

Dodao je da PS "bezrezervno veruje Vučiću, zato što je to čovek koji se za Srbiju bori na najtežim mestima, tamo gde je teško".- Gde god je Aleksandar Vučić odlučivao, gde god je donosio odluke, donosio ih je zato da bi Srbija bila bolja, da bi napredovala, da bi bila snažnija, da bi bila jača i nikada nije vodio računa koliko će to njega lično koštati.

Takođe, Vulin je dodao da želi "da pomogne u borbi za Srbiju u kojoj vredi živeti, za Srbiju u kojoj je budućnost naše dece sigurna i izvesna".
- Čitava Srbija je zaslužila da se o njoj podjednako brine i ne postoji provincija, kao što ne postoji ni prestonica - kazao je Vulin i naveo da je nezaposlenost smanjena, a da je država radi sve što može da bi svima "ekonomski bilo bolje".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati