Politika

Direktno.rs

23. 05. 2020. 13:06 0

"Srbija je osam godina u vanrednom stanju"

U Srbiji se malo toga promenilo u suštini otkad je ukinut policijski čas i vanredno stanje, jer je Srbija u vanredom stanju osam godina. Većina vas koja ovo gleda zna jednu bahatu, kriminogenu, nestručnu, bahatu vlast koja uništava sve institucije, koja je zarobila medije i koja progoni političke i druge neistomišljenike i koja sve radi i sve čini da se lično obogati i ostane što duže na vlasti - rekao je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović uživo na Fejsbuku, gde se obratio zajedno sa predsednicom odbora SSP u Pančevu Natašom Zečević.

 

- Oni ne prezaju o tajnim pregovorima o Kosovu i Metohiji, ne prezaju o prodaji naših fabrika, naše zemlje, od bilo čega da zadrže svoju poziciju. To je danas Srbija u kojoj živimo. Dobro je da smo izašli iz vrhunca pandemije koronavirusa, dobro je da zaslugom naših zdravstvenih radnika je Srbija, manje više dosta dobrih stvari tu uradila svojim herojstvom, svojom borbom. Njima veliko hvala. Ono što moram da kažem, Vučić je pozvao lekare na prijem u Palatu Srbije, tamo im se zahvalio, svi treba da im se zahvalimo, ali ono što nije rekao je da ih suštinski ponižava već osam godina, da im obećava jednokratno povećanje plate koje je sasvim nedovoljno i pitanje je hoće li biti trajno - rekao je Stefanović i dodao da apsolutno ništa nije rekao o prosvetnim radnicima i njihovom već teškom stanju, malim platama.

 

- Nije rekao zašto je Srbija bila u regionu sa najcrnjim brojevima zaraženih i umrlih, zašto su se sprdali sa virusom, zašto oprema nije nabavljena i podeljena na vreme, zašto nisu sprečili da koronavirus uđe u gerontološke centre, bolnice - rekao je zamenik predsednika SSP.

 

Stefanović se osvrnuo i na današnju naslovnu tabloida Alo, i rekao da ona zaista oslikava Vučićev stav.

- Ovo je nečuveno, užasno, nedopustivo, ovo je revizija istorije, koju mi nećemo dozvoliti. Mi najoštrije osuđujemo ovaj naslov koji hoće da kaže da je u redu što su "srpski heroji se malo zapucali i ubili Zorana Đinđića 2003.godine". Sram vas bilo, ispod svakog ste nivoa, i  ljudskog i kvazi novinarskog, pošto se novinarima ne možete nazvati. Ovo što ste uradili je prava slika sadašnjeg režima - rekao je Stefanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati