Politika

[ Izvor: Beta ]

21. 05. 2020. 12:27 2

Stamatović i Jovanović predali potpise za izbornu listu

Predstavnici izborne liste "Milan Stamatović–Zdravo da pobedi–Dragan Jovanović–Bolja Srbija–Zdrava Srbija" predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) potpise podrške gradjana za predstojeće izbore u Srbiji.

Nosioci liste su predsednik stranke Zdrava Srbija Milan Stamatović i predsednik stranke Bolja Srbija Dragan Jovanović.

Među kandidatima koalicije za poslanike u Skupštini Srbije su bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Verko Stevanović, profesor i poslanik u Skupštini Miladin Ševarlić, bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije Boško Đurovski i predsednica italijansko-srpske privredne komore Danijela Vojinović.

Milan Stamatović je izjavio da je cilj te liste nakon izbora decentralizacija zemlje i zaštita nacionalnih interesa.

"Bićemo vlast, ili konstruktivna opozicija onima koji rade protiv države, a zastupnici svih pojedinaca koji rade za nju", kazao je Stamatović nakon predaje potpisa u Beogradu.

Jedan od osnivača stranke Zdrava Srbija i njen član pesnik i književnik Ljubivoje Ršumović ocenio je da je Srbija "zgađena" ne samo ekološki, već i "logodedalijama, brbljanjem i ružnim rečima" i istakao da je budućnost Srbije u mladima.

"Ja sam uvek bio za mladost, zato radim sa mladima i za mlade. Oni znaju kako treba i zato verujem u budućnost Srbije u zagrljenosti sa mladošću", kazao je on.

Dragan Jovanović je rekao da građani Srbije sada imaju za koga da glasaju i naveo da su ljudi koji čine tu listu domaćini koji će pokazati da Srbiju ne čini samo Beograd.

Miladin Ševarlić je naveo da se ta koalicija, između ostalog, zalaže da Srbija ne može da bude član Evropske unije bez Kosova, da se vrati novac koji je tokom godina oduzet penzionerima i poljoprivrednicima i da se poveća učešće države u poljoprivredi i na selu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati